AtasteofWinter.

FINALLY

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört flyttkartonger och möbler, två lass hann vi med och sista kunde vi bära direkt in i huset. Nu behöver vi nog bara köra en vända till så har vi allt det viktiga. Gräsklipparn och andra utesaker kan vi ta sen. Imorgon blir vi husägare!  Känns faktiskt ganska overkligt, de har vart så långt bort men nu är tiden äntligen här. Ska bli skönt att få komma tillbaka till en normal vardag! Nu får vi en massa mer jobb också, men de är ändå kul!

Akkhu

Kategori: Allmänt

Ja igår så kom My´s farmor hit och sovde över, hon åkte vidare till sorsele imorse för att visa upp sina tavlor. My blev himla glad när hon fick träffa farmor sin, och tyvärr lite ledsen när hon åkte. Hon fick även lite presenter, tre krokar med olika motiv att ha i sitt rum, en grön badanka och en badbok. Så självklart fick hon bada innan hon skulle sova. Roligt det hade hon! Jag fick turen att få lite sovmorgon idag då Fia var här. Skönt!
 
I helgen har vi desutom hunnit vara i Bergnäs. Inte finaste vädret så vi var mest inomhus. Vi hann göra våra måsten så det var bra. Annars så tog vi de mest lugnt, spelade kort som vanligt!
 
Nu väntar vi bara på att dom vi ska köpa huset av hör av sig så vi kan börja köra kartonger till garaget. Och sen när städningen är klar så skulle vi få börja. Hade vart skönt om det blir klart onsdag så hinner vi börja lite tidigare när Niila ändå är ledig. Men annars så går det då lika bra på torsdag då vi skriver papper och får nycklarna. Längtar!!
 
Är så sjukt less på vädret!! Kan inte snön bara få tina bort och gräset börja växa? tack!

tårarna rinner

Kategori: Allmänt

Med stor sorg har vi nu bestämt att försöka omplacera en av våra pälsbäbisar.. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat men eftersom hon är så osäker mot My och andra barn så känns det som att det inte finns nått annat val. Vi måste tänka på My's säkerhet i första hand. Men det är ändå fruktansvärt svårt, tårarna rinner och allt känns piss. Tänk om hon hamnar hos någon som gör henne illa? Bara den tanken gör att man får en stor klump i magen.. Vi kommer inte sälja henne till vem som helst utan försöka hitta nån som vi tror kommer behandla henne bra nog för att det inte är så lätt att bedöma. Bara tanken att hon inte ska finnas här varje dag i vårt liv, det går inte att beskriva hur det känns. Och stackars Illu som tappar ännu en vän och familjemedlem och blir ensam kvar. Ursch ursch ursch!!
Jag bara hoppas att det är någon bra hundvän som vill ha henne. 
 
❤❤❤