AtasteofWinter.

skön helg

Kategori: Allmänt

I lördags drog vi till Skellefteå och spenderade dagen på stan, även våra pengar. Så tomhänt kom jag inte hem. Massor med kläder har jag fyndat. Fick även köra far och mors nya Subaru. Den var väldigt skön att köra och faktiskt är det jävligt skönt med automat. Många nya finesser har den också, så självklart var man tvungen att prova lite. Har inte hunnit gå igenom kläderna och stoppat dom i garderoben än för direkt vi kom till Arvids så åt vi middag, hälsade på farmor på sjukan och sen åkte vi till Bergnäs. Och idag så fanns det ingen tid heller. Kom hem vid middagstid, badat My och nu ligger hon och sover i sovrummet så då kan jag inte vara där å springa. Får försöka hinna det imorgon!

I Bergnäs hann vi i alla fall lyfta in alla 3 stora fönster helt utan problem. Och vi fick publik och frivillig hjälp så det var kul. Nu är även det största fönstret insatt men vi hade inte nog många målade foderbrädor så det blir nog Bergnäs för mor och far nästa helg också. Själv ska man spendera helgen på jobbet.. Verkligen det jag gillar minst med mitt jobb. Jobba när alla andra är lediga och hittar på saker men sånt är livet.

Imorgon börjar jag inte förrän tolv så jag hoppas My tar sovmorgon ;)

helg

Kategori: Allmänt

Ja nu har man fått helg, skönt med en tre dagars helg. Har hört att vädret inte ska vara det bästa men på lördag så ska jag fara och shoppa med några släktingar så då spelat de egentligen ingen roll vad det är för väder. Hoppas bara att jag är så hitta nå fina kläder. Brukar vara så att antingen gör man Slut på alla pengar eller så hittar man inget alls och man blir bara less. Men behöver ett par nya skor i alla fall, dom gamla börjar vara väldigt slitna. Också måste jag hitta en regnjacka åt My. 
 
Lördag kväll blir det att åka till stugan för att försöka sätta in det sista fönstret för i år. Tror det är det största fönstret som ska bytas. Men de kommer bli så sjukt fint. Längtar tills det är klart så man kan jämföra före och efterbild. Kommer bli grymt! 
 
Superfint väder förra helgen och vi passade på att fara ut på kanske sista fiskekvällen för i år. Dåligt med napp men underbart att vara ute på lugna sjön. Blev att fika och mysa vid elden på fikaholmen innan vi begav oss hem i skymningen. 

tiden bara springer förbi

Kategori: Allmänt

Nu har bloggen varit lite död på senaste tiden.. Har börjat jobba så de finns inte så mycket tid. 
My trivs superbra på dagis så det känns bra för mig att vara tillbaka på jobbet. Och vilken energi jag fått! Hoppas den håller i sig länge. Klart man är lite trött efter en jobbdag men inte alls som tidigare när jag vart hemma. Man har nog gjort alldeles för lite om dagarna.. Idag så har jag, bror och far köpt skog så nu har jag gått och blivit företagare. Nu är det en massa nytt man ska lära sig men det blir kul åsså kanske man tjänar nå Cash.  
 
Axlar, rygg och nacke har börjat bli lite bättre nu när jag får hjälp, men det verkar ta lång tid att få till det. Tanken var att jag skulle få träningsövningar redan förra gången jag var dit men hon sade att det inte var någon idé så länge jag har ont. Så de lär ta sin tid. Men ska försöka komma igång ordentligt med crosstrainern. Ju mer man rör sig desto bättre måste det bli. Nä nu ska jag se säsongsavslutningen av Empire och sen sängen.