AtasteofWinter.

helg

Kategori: Allmänt

Ja nu har man fått helg, skönt med en tre dagars helg. Har hört att vädret inte ska vara det bästa men på lördag så ska jag fara och shoppa med några släktingar så då spelat de egentligen ingen roll vad det är för väder. Hoppas bara att jag är så hitta nå fina kläder. Brukar vara så att antingen gör man Slut på alla pengar eller så hittar man inget alls och man blir bara less. Men behöver ett par nya skor i alla fall, dom gamla börjar vara väldigt slitna. Också måste jag hitta en regnjacka åt My. 
 
Lördag kväll blir det att åka till stugan för att försöka sätta in det sista fönstret för i år. Tror det är det största fönstret som ska bytas. Men de kommer bli så sjukt fint. Längtar tills det är klart så man kan jämföra före och efterbild. Kommer bli grymt! 
 
Superfint väder förra helgen och vi passade på att fara ut på kanske sista fiskekvällen för i år. Dåligt med napp men underbart att vara ute på lugna sjön. Blev att fika och mysa vid elden på fikaholmen innan vi begav oss hem i skymningen. 
Kommentera inlägget här: