AtasteofWinter.

freeedag

Kategori: Allmänt

Oj vad veckorna har börjat rulla på fort nu.. Har inte gjort något speciellt egentligen, mest vart hemma. Men Niila är ledig onsdagar så jag tror att det gör stor skillnad på att veckan går snabbt. Det blev en tur till veterinären med Silba, äta lunch med Fia, freddan och deras vän, en snabbsväng till Vuotner och Emma färgade utväxten på håret.

Bror var planerad att komma till arvids idag men han kom igår istället. Kul :) Blev bara helt fel i skallen, trodde hela tiden att det var fredag.

Ikväll blir det tårtbak på hög nivå. Ska göra två tårtor och en liten åt My. Ska bli kul att se när hon får äta tårta själv men jag är så nervös att hon ska sätta i halsen..

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags for jag, mamma och My till Skellefteå och hämtade hem skotern som nu har fått en ny motor. Förhoppningsvis så ska den hålla ett tag! Det blev en snabbvisit i stan, käkade lite lunch, hämtade skotern och sen for vi hem igen. Vi fick skynda oss att laga mat och packa klart allt inför stugan. Vi kom till Bergnäs vid åtta, Pelletskaminen hade stannat men det var i alla fall 8 grader varmt i stugan, så vi eldade och packade in alla saker och det gick ganska fort så hade vi bra värme i stugan. Det märks att vedkaminen är ny och att vi också har en pelletskamin, det går väldigt fort att få det varmt. Riktigt bra investeringar. My hade svårt för att sova men till slut efter lite hjälp av pappa så somnade hon i sängen. Hon skulle banne mig inte sova! Men det är klart hon kommer säkert inte ihåg att hon sovit där tidigare + att det vart en konstig dag för henne, mest bilåkning.
 
Lördag så for vi ut och körde skoter. Hittade ett fint ställe att stanna på och käka lunch. My var på glatt humör och efter nån timma så begav vi oss hem igen. Mamma som körde polarisen dit valde att åka pulka med My så jag också skulle få köra lite skoter!! :) Märks att det var länge sen men det var sjukt kul! På kvällen kom Fredrik och Britt över, vi drack kaffe (inte jag), surrade och såg melodifestivalen. Trevligt var de!
 
Söndag var vi bara i stugan och dolade på. Hade en hel del att göra så dagen gick fort. Självklart hann man ju vara nervös framför Tv:n när man såg skidåkningen. Skönt med ett silver för damerna i alla fall!
 
My´s första skotertur detta år!

YES YES!

Kategori: Allmänt

Äntligen lite flyt! Jag och Niila var på ett möte idag och nu går det framåt. Har vart tungt en tid på husfronten och en massa tjorv men nu ser vi ljuset i tunneln. Vissa verkar tycka att man ska välja ett hus bara efter renoveringar och utseende men vi prioriterar lite annars, uppvärmning, vad för slags hus det är, planlösning, grund, garage m.m. Renoveringar går ju att göra eftersom men läge och vad det är för slags hus går ju faktiskt inte att göra något åt.

Så nu är det bara att skriva på papper som saknas, men det lär dröja ett tag innan vi flyttar in för säljarna vill ha lite tid på sig. Men Yiipie! Nu jävlar ska de väl gå vägen!

My har blivit så gott som fri från snoret i näsan. Feberfri på morgonen men då smyger den på mitt på dan och håller i sig till kvällen. Why??? Hostar gör hon också.. riktigt ordentliga attacker ibland. Imorgon ska vi till Bvc för läkarundersökning och vaccinering men vi får väl se hur de blir med vaccineringen. Känns nog bättre om vi skjuter fram den så hon får bli helt frisk först. Får se vad dom säger.

Idag var vi till bästaste B-näs. Startade pelletskamminen inför helgen, japp det blir premiär helgen i Bergnäs för i år. Myyys! Hade bara vart ännu mer nice om tv-rummet hade vart klart. Men planerna är väl att få till strömmen till våren/sommarn och börja med ytterpanelen. Cant wait! Nu är det Greys anatomy som gäller.