AtasteofWinter.

YES YES!

Kategori: Allmänt

Äntligen lite flyt! Jag och Niila var på ett möte idag och nu går det framåt. Har vart tungt en tid på husfronten och en massa tjorv men nu ser vi ljuset i tunneln. Vissa verkar tycka att man ska välja ett hus bara efter renoveringar och utseende men vi prioriterar lite annars, uppvärmning, vad för slags hus det är, planlösning, grund, garage m.m. Renoveringar går ju att göra eftersom men läge och vad det är för slags hus går ju faktiskt inte att göra något åt.

Så nu är det bara att skriva på papper som saknas, men det lär dröja ett tag innan vi flyttar in för säljarna vill ha lite tid på sig. Men Yiipie! Nu jävlar ska de väl gå vägen!

My har blivit så gott som fri från snoret i näsan. Feberfri på morgonen men då smyger den på mitt på dan och håller i sig till kvällen. Why??? Hostar gör hon också.. riktigt ordentliga attacker ibland. Imorgon ska vi till Bvc för läkarundersökning och vaccinering men vi får väl se hur de blir med vaccineringen. Känns nog bättre om vi skjuter fram den så hon får bli helt frisk först. Får se vad dom säger.

Idag var vi till bästaste B-näs. Startade pelletskamminen inför helgen, japp det blir premiär helgen i Bergnäs för i år. Myyys! Hade bara vart ännu mer nice om tv-rummet hade vart klart. Men planerna är väl att få till strömmen till våren/sommarn och börja med ytterpanelen. Cant wait! Nu är det Greys anatomy som gäller.
Kommentera inlägget här: