AtasteofWinter.

11 månader

Kategori: Allmänt

Nu är det en månad tills My fyller ett år. Då blir de kalas och hon får smaka tårta för första gången! Längtar! Ska se om jag är så fixa en 1års fotografering så man får nå fina bilder. 
 
Idag så satt jag i fotöljen och la upp en bild på instagram, My var och kröp i hallen som vanligt. Tittar dit efter en liten stund och ser att hon står upp mot byrån och kastar ner allt som låg på den. Fick skynda mig dit ifall hon skulle falla. Hon är faktiskt duktig och sätter sig på ändan när hon vill ner.
 
 
 
Mamma tog fram ett par gamla skor som jag hade när jag var liten. Hon vart riktigt nöjd ❤

söndag

Kategori: Allmänt

Helgen går så sjukt fort att det inte är sant! I fredags när Niila hade vaknat vid halv två så såg vi ett farmen avsnitt och sen så tog vi My i pulkan och gick till lill Ica och handlade. Sen vare bara att duscha och göra sig i ordning för middag i Glommers. My var på super humör hela kvällen så det var skönt, hon fick ju träffa gudmor sin :)

I lördags så for vi till B-näs och lämnade bordet som vi köpte av Linn. Pga storleken så har vi bestämt att ha det i tv rummet, det blir super bra. Vi funderar även på att köpa dit en ny soffa om vi hittar nån som passar och inte är så dyr. Det var väldigt kallt så vi var inte där så länge.

Idag så har jag dammsugat och skurat alla golv. Japp typ det jag har gjort.. Produktiv dag!! På tal om nått helt annat så har jag börjat käka lite vitaminer, är så sjukt trött och orkeslös om dagarna. Får se om det hjälper. Ska försöka ta mig ut på några längre promenader så man får nå frisk luft det kanske också hjälper!

plötsligt händer det

Kategori: Allmänt

Idag satt My och tittade i film lådan på tv bänken då får jag se att hon sitter på knäna och inte på ändan så jag gick dit ifall hon skulle tippa. Tar fram mobilkameran och plötsligt så ställer hon sig i några sekunder och sen drattar hon ner på ändan. Det är så kul att se hur hon utvecklas dag för dag :) Vi försöker att lära hon att säga Hej och ibland låter det väldigt likt men vi är inte riktigt där än ;) 
 
 
Förhoppningsvis får vi veta på fredag om vi får köpa huset som vi tittat på. Håller tummarna. Ska bli skönt att bli husägare igen. Trivs bra här men man vill ju ändå ha sitt eget place.