AtasteofWinter.

midsommar

Kategori: Allmänt

Var jätte härlig! Super bra väder och det är så himla fint i Bergnäs. Så skönt att bara vara och titta på den fina naturen. Midsommar firades med släkt och vänner, åt god mat, spelade brännboll och myste vid brasan. 
 
 
 
 
Nu har vi också sått morot, sallad och rädisor också gav vi våra jordgubbsplantor lite kärlek. 
 
Idag gick jag och My till lekparken på gatan för första gången. Och vad glad hon blev när hon provade gungan!  Å självklart var de roligt att leka i sanden också. Nästa gång får vi åka rutschkanan. Nånting måste vi ju spara till pappa. Idag när han skulle fara på jobbet så blev My ledsen, hon hade inte träffat han så mycket under dagen för först sov han och sen sov hon. Men tror att det gjorde lite ont i pappa hjärtat när han var tvungen att fara. 
 
 

fräscha naglar

Kategori: Allmänt

Igår hann jag måla lite. Känns som det går så segt när det aldrig går att måla. Jag får verkligen passa på när My sover och det inte regnar. Hoppas vi kan måla när Niila slutat jobba vid tolv-ett. Men det fina vädret som var när jag vaknade är borta och nu är det grått och trist. 
 
Igår var jag till Linn som fixade mina naglar. Nu var de riktigt länge sen sist så det känns skönt. Bara att ha fina naglar som håller sig fina länge gör att man känner sig fin och fresh! 
 
Ikväll blir det att handla maten inför midsommar och imorgon drar vi till stugan. Längtar!! 
 
 

bad hair day

Kategori: Allmänt

My vaknade med världens kallufs och frizzigt hår. Håret hann inte torka efter kvällsbadet.. men lika söt ändå! 
 
Är så sjukt less på att må som jag gör, sjukt trött jämt, känns som jag är en zombie och inte riktigt har vaknat. Konstig och seg i skallen. Magen har också sagt upp sig så man känner sig som en boll. Sa idag till Niila "det ser fan ut som jag är gravid!" Men han var självklart snäll och sa nä det gör du inte. Dessutom känns jag yr från och till. Har vart på sjukan och kollat upp det men tydligen så ska man gå omkring och vara yr.. Det kan hända att det fortfarande är vatten i örat som spökar för blåser jag och håller för näsan så sprakar det fortfarande. Och iibland när jag hör höga ljud så får jag en känsla av rädsla genom kroppen. Insane. Det sjukaste är nog att jag fortfarande känner rörelser i magen. Har haft så ändå sen My föddes och bvc sköterskan sa att man kan ha det i ett år efteråt men snart är det ju fan 1 år och 4 månader. Jag längtar tills dom andra får semester och det blir att vara i stugan och vara sysselsatt då kanske man inte påverkas lika mycket. Självklart börjar man fundera vad det kan vara för fel i kroppen och när man är mammaledig har man alldeles för mycket tid att fundera. Jaja nog om detta, imorgon får vi förhoppningsvis måla lite och på söndag blir det Vuotner.