AtasteofWinter.

1 månad

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att vi får flytta in i huset om en månad!!! Tiden går fort. Då lär jag ha fullt upp med uppackning. Tur att det är lång helg, då kanske vi hinner göra bort massor medans Niila är ledig. Det är ju bara det om man ska tapetsera, då vill man ju inte in med för mycket möbler. Vi vet ju i alla fall att vi ska göra om Mys rum. Hade jag fått skulle jag vilja göra nästan alla men vi får ta eftersom. Eventuellt att vi tar tv rummer direkt, det är samma fondväggen som vi hade i Renträsk så det känns som att nu vill jag ha nå nytt! Åh vad jag längtar!
Idag ringde jag till canal digital för vi har abbonemanget på paus också ska vi få gratis installation när vi flyttar in så var tvungen att fixa det. det börjar ju va dax! Nog för att det inte gör så mycket om vi inte har tv dom första dagarna, vi lär ju ha fullt upp ändå. Man får väl dra igång nån film om man vill ta de lugnt på kvällen.
 
Ikväll ska jag och mor ut och handla inför påsken. Brukar bli en hel del mat, 6 pers och nästan en vecka. Hoppas vi inte glömmer nått viktigt bara! Imorgon så far vi till Bergnäs förhoppningsvis vid lunch men det brukar ta tid att ta sig iväg.. Har vi tur så är det varmt i stugan för vi lämnade pelletskaminen på. Då ska jag börja måla runt fönstrena så vi kan sätta upp fönsterlampor och gardiner. Har glömt bort att skriva att nu har elektrikern fixat strömmen. skönt!
Nu hoppas jag bara att solen får skina i påsk så vi får vara ute och bara må. Kanske dra upp nån abbar ur sjön.
 
 

packa

Kategori: Allmänt

Fredagkväll var vi på 50 års kalas, super trevligt och god mat! Bra jobbat Linn och Amanda. Nadine kom till Arvidsjaur i torsdags och hon var barnvakt åt My när vi var på festen. Det hade gått bra, hon är så snäll vår lilla tjej. 
 
Lördag så drog vi till Bergnäs, mest för att fixa och dola. Vi började med att njuta av solen en stund och åt lunch ute medans vi fick värme i stugan. Jag å Nadine tejpade maskerings tejp runt fönsterna och sedan grundade vi dem. Niila satte upp tv:n på väggen och fixade med lampor. Efter vi ätit en god middag som bestod av stekt älgkött, sallad och en västerbotten och ädelostsås, så började Nadine laga bordet. Hon var så fixa till det hyffsat bra, sprickan är ihopdragen men bordet är inte riktigt slät. Mycket bättre än tidigare i alla fall! Det går inte att göra nå bättre, ja då måste man slipa bordet men det orkar vi inte just nu. Innan sängdags så spelade vi en chicago.
 
Det enda vettiga jag gjorde i söndags var att klippa håret. Aah känns väldigt fräscht men koort! Nog för att det är längre än axlarna så känns det väldigt kort! 
 
Idag så har jag lekt med My och börjat packa inför påsken. På onsdag drar jag, mamma och My till B-näs och dom andra kommer på torsdag.
 
 
En sista bild på långhåre ;)

snön vräker ner

Kategori: Allmänt

Blev en lite kortare promenad idag för de är så tråkigt väder.. Känns bättre att vara inne och göra lite nytta. Har fört över lite bilder från telefonen, minnet började vara fullt så fick radera för att kunna ta nya bilder. Den här veckan känns trist, går mest och längtar att det ska bli helg igen och att det ska bli PÅSK! En av dom bästa tiderna på året!! Jag och My får försöka hitta på nått roligt om hon blir frisk snart så går nog tiden lite fortare. Beställde nyss ett par vantar till My som tål lite snö, hoppas bara dom hinner komma innan påsk!
 
My har fått sig en ny skaloverall så hon inte blir blöt i påsk.
Pappas favorit body!