AtasteofWinter.

1:a advent

Kategori: Allmänt

Har jag spenderat på jobbet. Helt okej drag denna helg! Tiden har i alla fall sprungit iväg. Igår så bjöd Fia på plankstek, mor och far kom också hit och åt. Riktigt gott! Tog tag i julgardinerna så nu är det rött och fint vid fönstrena. 
 
Är i alla fall helt slut efter denna 7 dagars vecka. Ska bli sjukt skönt att vara ledig imorgon!! Då ska vi på återträff på församlingshemmet, ska bli så kul att träffa de som kommer för de var länge sen sist. Sen ska vi träffa Malin en sväng om hon har tid. Och det bästa av allt, på kvällen kommer Niila hem. Han hade turen med sig idag och fick skjuta sitt första vildsvin. Yeey! 
Just nu sitter jag och halvsover vid bordet medans fia sitter och lagar sömmen på min sjal. Men jag ska nog ta och förflytta mig till soffan innan det blir dags för sängen. Hoppas alla haft en trevlig första advent. 

inte riktigt som jag tänkte mig

Kategori: Allmänt

Mina lediga dagar blev inte fullt så lediga. Onsdag fick jag ett samtal och sedan ett sms om att en kollega blivit sjuk och vi är redan lite med folk så då tog jag på mig att jobba 12-16. Vi hann i alla fall fara till fjällbonäs och handla regel till mamma och lister till Mys rum. Också inhandlade vi min julklapp. Hihi ingen hemlighet där inte. Jag och Niila brukar ha svårt att hålla det hemligt och i år så önskade vi oss faktiskt samma sak. 
 
Idag så vart det också jobb men 7-12 istället. My har vart på dagis och jag och Fia hämtade hon när hon vaknat. Hon blev lite chockad när Fia kom in på dagis, det stämde inte riktigt. Sen ville hon inte följa med heller utan hon skulle fortsätta leka. 
 
Tänk om man kunde få jobba typ fem timmar varje dag men ändå ha samma lön, då skulle man hinna en massa under dagarna :) 
 
Nu på kvällen så har jag och mor vart på mimmis med hennes arbete och mamma hittade en topp och ett linne. Jag råkade köpa mig en jacka.. hade tänkt köpa den men eventuellt efter jul men då fick jag höra att det är dom sista dom får hem i år så då gick det inte att låta bli ^^
 
 
 

Helg mitt I veckan

Kategori: Allmänt

Nu har två dagar av jobb blivit gjorda och nu ser jag framemot två dagars ledighet. Känns väl inte direkt behövligt när man var ledig i helgen.
 
Planerna är att börja inhandla julklappar, jobba på i Mys rum, mysa, leka och städa. På torsdag kväll så kommer Fia hit och ska vara här hela helgen. Så My har redan fått helg och ska inte på dagis förrän nästa tisdag. Helt sjukt men skönt för henne att få vara hemma med oss och sen med Fia. Få se om jag är så få henne att laga nån god maträtt i helgen när jag jobbar. :) Kommer dock vara tråkigt att Niila åker iväg fredag morgon och kommer inte hem förrän måndag. Men nog ska det gå bra. Kul för han att få fara på jakt resa och prova på nått nytt.