AtasteofWinter.

kort dag

Kategori: Allmänt

Alltså det är konstigt när man slutar två istället för fyra så har man inte lika bråttom hem. Niila var ju iofs redan hemma med My så jag behövde inte stressa mig till dagis. Väldigt skönt att ha en kortare dag i alla fall. Har köpt ännu fler julklappar åt My, vi får in så mycket fina saker så nu måste jag börja hejda mig. Har fler planer på julklappar som jag ska fixa. 
 
När jag kom hem så busade vi en stund och sen for vi på intersport och köpte en rosa hjälm åt My att ha på dagis. Den var på kampanjpris, perfekt! Sen på mataffärn för att handla till middagen. Vi såg bolibompa och efter det fick My "bada". Hon står på sidan av badbaljan och plaskar med händerna och sen tvättar på kroppen. Så fort jag blöter hennes hår blir det ramaskri så man får vara snabb. Sen blev det mys i soffan och välling. Hon är alltid så mysig efter hon badat så man bara njuter av stunden. 
 
Måste ta tag i disken men är helt körd i rygg och nacke så får se om jag alls orkar. Börjar vara väldigt less på smärtan och obehagen.. på fredag ska jag i alla fall få göra TILT test. Typ Ekg med nån bräda som dom vickar. Nästa tisdag ska jag träffa läkaren igen och titta på röntgen också ska han titta på nacke, axlar och rygg. Får se vad han hittar på för nått. 

lång helg

Kategori: Allmänt

Blev en tre dagars helg genom att dagis har haft stäng idag pga planering elr nått. Vi har mest bara vart hemma och myst också kom Malin och hälsade på en stund. My var trött och lite blyg i början men det gick över efter en stund.
 
Alltså fattar inte hur sjukt trött och slö jag vart de senaste dagarna. I lördags så somnade jag i soffan typ direkt efter jag skrev blogginlägget. Vaknade vid elva och mådde piss så bara att skynda sig till sängen och sova vidare. Söndag så slappades det en hel del i soffan men vi var och hälsade på mamma så hjälpte även hon en hel del. Städade ur garderoben på kläder som blivit kvar sen vi flyttade i början av maj ^^ 
Känner att det börjar vara dags att sova, lite tidigt kanske men är man trött så är man. 

stugmys.

Kategori: Allmänt

Blev att åka till stugan redan igårkväll, kändes som det behövdes en sista natt i stugan. Alltså fyfan vad jag trivs där. När jag och My kom dit var mamma hos Fredrik och Britt så vi gick dit och hälsade på. Annars så såg vi idol och packade lite inför städningen och sen så gick vi och la oss.
 
Idag så har vi packat resten som ska med hem och storstädat stugan, rengjort kaminerna, tagit in ved och tagit bort det sista ute på gården. När vi kom tillbaka till Arvids så fick My äta och sen när Niila och pappa kom från Vuotner så beställde vi pizza. När vi var mätta och belåtna så tog vi reda på älgköttet som mamma och hennes jaktlag styckade idag. 
Nu ligger sessan och slumrar och själv sitter man och degar i soffan. Måste egentligen packa upp alla saker men är så sjukt trött så får se om man är så tagga till och göra det eller om det hamnar på morgondagens to do list. 
 
Blir nog en tidig kväll ikväll om man inte råkar somna i soffan..
 
My städar hos Fredrik och Britt.