AtasteofWinter.

Kiruna

Kategori: Allmänt

Där spendera vi vår helg. Vi hjälpte Nadine och Magnus att flytta till deras nya lägenhet och städade ur den gamla. På kvällen så tog vi det lugnt och bara satt och surra. Kul att träffa dom och se deras nya lägenhet. Det var en stor trea som var jättefin och fräsch. 
Synd att det är så långt, blir inte så ofta vi åker dit. Men nu blir det att fara dit i början av sommaren när dom har fått sin bebis. Ska bli kul :) 
 
När vi åkte hem så hade fia ett förslag att My skulle stanna i Jokkmokk hos henne så till slut gav jag med mig, idag har hon kommit hem efter två dagar borta och det var så kul att se hon!! Hon har haft det jättebra där borta, varit på Ajte, hälsat på folk, varit i garaget och mekat m.m. För mig har de känts jättekonstigt, man har såna rutiner så de blir så fel när det ändras. Men jag har i alla fall klarat mig bra. Självklart så har jag saknat mitt lilla hjärta men idag när jag var ledig så hann jag städa nästan hela huset som såg hemskt ut ^^ också fick jag mig en ordentlig sovmorgon. Himla skönt! 

Skuppe

Kategori: Allmänt

Hade tagit ledigt fredag och lördag så vi packade väskorna och släpen och åkte upp till Niilas stuga i Skuppe. När vi kom fram till stugan så gjorde vi upp eld i stugan, åt lunch och sen åkte vi ned till älven och pimplade. Jag hann nästan bara stoppa ned pirken och ligga och titta lite i hålet så får jag se en fisk som kommer till kroken. Hon ville inte riktigt hugga men till sist satt hon och jag var så dra upp en fin harr. På kvällen spelade vi chicago och bara myste.
 
Lördag så mötte vi upp Fia och sen körde vi upp på fjället. På vägen dit så passerade vi en Kallkälla som trycker upp vatten så det blir en stor is pelare. Coolt att se! De var dock inte det bästa vädret så jag höll på frysa ihjäl.  Men när pappa körde fast och jag fick plumsa i djupsnö för att få ner My till dom andra så fick jag värme igen, hjälpte också till att få lös skotern. Alltså det var så sjukt Mycket snö! 
När vi kom till stugan så åt vi middag och tog det lugnt, också hann vi med och spela lite chicago.  
 
Söndag var det kanon väder så vi packade ihop allting i stugan och sen for vi ut med skotrarna. De blev en längre sväng men de var bara härligt att sitta och åka skoter. Blev dock lite orolig för jag trodde Niila var vilse. Till slut kom vi fram till sjön och fick pimpla lite. Sammanlagt fick vi sju fiskar men dom var inte så stora. Så  vi vart utan röding men vi hade i alla fall tur i vädret. 
Så nu har man fått lite färg i ansiktet. Blev ganska sent vi kom hem igår så man hann som inte göra något innan det var dags för sängen. Men egentligen så hade vi gärna stannat några dagar till! 
 
En helt underbar helg helt enkelt! !

stugan

Kategori: Allmänt

Helgen i bilder. Har haft en supertrevlig helg I stugan. Vi hade även en hund på prov, världens finaste tös men tyvärr är det saker som gjorde att vi bestämde att hon inte funkar i vår familj. Väldigt tråkigt för på en helg så hann vi fästa oss väldigt mycket vid henne. Tror i alla fall att hon har haft en bra helg då hon har fått vara ute, springa och fått sig en ny hund vän. Nu hoppas jag bara att dom är så hitta en passande ägare åt henne.