AtasteofWinter.

Saknar lillan och lillan saknar mig

Kategori: Allmänt

Pratade med My efter maten och först berättade hon vad hon gjort under dagen men sen så lät hon ledsen och sa att hon inte vill vara i jokkmokk utan hon vill vara med mamma. Alltså hon är så mammakär! Både jobbigt men ändå glädjande att hon saknar mig. Man vill som bara hämta hem hon och krama om lilla tjejen men det går ju inte.. men som tur är kommer hon hem imorgon!! Skulle egentligen stanna tills torsdag men Fia hade ett möte på eftermiddagen så hon hinner inte fara och lämna hon här och sen köra tillbaka.

Jobbar sju-fyra imorgon, hoppas dagen går fort så jag får krama min älskling ♡

Idag ringde jag till elgiganten och efterlyste mitt aktivitetsarmband och fick höra att dom skickar mig ett nytt idag. Synd jag inte ringde förra veckan, tror att dom glömt bort det.

Jobb, stugan och tårta

Kategori: Allmänt

Har haft kort helg i helgen så jobbade lördag till tre sen fick jag helg. Åkte till dom andra i stugan där dom hade börjat riva för sista gången. My och mamma var ute och plockade blåbär så jag gick dit med hundarna. My vart så glad att se mig! Vi gick ned till sjön och titta, när vi var påväg upp igen fick vi se en örn. Vart lite orolig över Nasti då örnar kan ta renkalvar men som tur var for den över sjön och tog en fisk istället. 
 
Vi åt grillat till middag, när My somnat så bakade jag och mamma Niilas tårta och Niila fixade med extra ljusen på mazdan. 
 
 
Fönstret bytte Niila och pappa på lördagen så i söndags isolerade dom och satte upp panelen. Jag och mamma fixa och dona inne. Jag och My gick en promenad med hundarna i byn. 
 
Söndag kväll när vi kom hem kom farmor Fia. Vi åt tårta och sen så packade vi My med Fia och dom åkte till jokkmokk. Alltid lika jobbigt att låta hon åka men självklart måste hon få egentid med farmor. Det är så konstigt när hon är borta.. verkligen tomt. Nu har Niila åkt på förkylning och jag som tänkte vi ska fixa i Mys rum. Får försöka göra lite själv imorn om han är lika dålig. 
 
 

Sunshine

Kategori: Allmänt

Go väder idag, har haft öppen balkong dörren i flera timmar då de vart så härligt. Har även tok städat då köksbordet har blivit en avläggnings plats och hund håret har samlats i högar. Nu ser de mycket bättte ut!

Har hunnit köra tre tvättmaskiner så tvätthögen har minskat.

My har vart på halvdåligt humör men har roat sig med leksaker medans jag städat. Hon låter lite hes så få se om hon åker dit på förkylning igen.. hoppas inte.
Idag ska vi bjuda mor, far och bror på middag, Niila och mamma ska fara och skjuta och klockan åtta ska jag till sjukgymnasten så de är bra om dom hunnit komma tillbaka till dess. Annars får pappa komma och vara här medans My sover.
Ny myser vi lite i soffan men snart så ska vi ut och handla till middan.