AtasteofWinter.

Sista jobbhelgen på väldigt länge

Kategori: Allmänt

Idag så kom äntligen mannen i huset hem, nog för att jag tycker att denna vecka bara har sprungit förbi, har legat en dag efter men de är skönt för nu är de redan helg! Dock så har jag jobbhelg men det känns inte så jobbigt när det är sista på väldigt länge. Och har ju såna toppen kollegor så de är kul att jobba. Till veckan har jag bara tre dagar och sen går jag på gravid peng. Lite tråkigt är att Niila ska jobba extra nu söndag till tisdag men de blir ju bra med pengar i alla fall. 
 
My har fått en mumin adventskalender och hon tycker det är lika spännande varje gång hon får öppna en ny lucka.  Nu gäller det bara att hålla koll på dom så dom inte försvinner. 
 
 
En liten figur varje dag. 
 
Nu när My ligger och sover så ska jag mysa med Niila medans han är hemma. Smäller bara till så är det söndag.. 

Ledig mitt i veckan

Kategori: Allmänt

Igår for jag på sjukan för det var sista dagen för vaccinering alltså fyfan det gör ont ^^ nu rekommenderas man att ta den om man är i slutet av graviditeten för tydligen kan man bli riktigt dålig om man skulle åka dit. En till fördel är att bäbisen har ett skydd när h*n kommer ut. 
 
Jag och My har vart ledig idag också är vi lediga imorgon. Har vart väldigt trött idag men har försökt roa My ändå. My fick måla lite julpynt som vi ska hänga upp. My måste vara i trots åldern, man blir ju nästan galen ibland.. men får försöka ha tålamod och tänka positivt! Får se vad vi ska hitta på imorgon. 
 
Efter nästa vecka så går jag på hel gravid penning och det känns så skönt! Börjar vara så slut i kroppen och det är jobbigt att stå för länge så det blir nog riktigt bra att få vara hemma sista tiden och ta de lugnt.  Kanske man har mer ork när bäbisen är här för det hade jag verkligen inte med My, då var jag helt slutkörd. Men de gick ju ändå. 
 
Har lagt My för en halvtimme sen så nu är det soffmys på agendan. Bonde söker fru och sen greys anatomy! 

2 advent

Kategori: Allmänt

Har haft lång helg, fredag - söndag. Torsdag kväll kom Nadine, Magnus och Nils för att spendera helgen med oss. Så himla mysigt att få mysa med bäbis. Jag längtar bara ännu mer tills vi får träffa vårt lilla knyte. Fredag så bjöd vi på raclette, ett stekbord som man har en massa tillbehör till och steker. Väldigt trevligt och gott! Efter maten for vi på badhuset och badade. Första gången får My. Hon tyckte det var kul men satt som fastklistrad på jag och Niila. Synd att det är så kallt i vattnet bara, hon skakade efter bara en liten stund och sen blev hon lite blå om läpparna så då steg vi upp. På kvällen så såg vi en film och åt lite chips och dipp. 
 
Lördag for Niila, My och jag på jakt efter en skoterhjälm till My som hon ska få av mormor och morfar. Till slut efter några affärer så hittade vi en som passar. Nu vågar hon köra kitty caten själv så då äre bra med hjälm. Iofs är det ju bra å ha i pulkan också ifall man skulle krascha in i en snöhög ^^ lördag kväll bar det gris styckning på schemat. Niila, mamma, pappa och jag var hos oss i tvättstugan och det gick fort och smidigt att göra bort 1,5 gris. Nadine och Magnus tog reda på sin gris hos hans släkting och när dom kom tillbaka så tog jag tag i disken, Niila packade och dom packade. Kändes lite som en söndag.. Niila la sig tidigt för att ta sig upp för jobb vecka. 
Så imorse blev det bara jag och My kvar. Vi har spenderat dagen hos min mamma och bakat pepparkakor, gått en promenad och blivit bjuden på middag. Sen blev det bara hem å lägga My och bara ta de lugnt. 
 
Fick även hjälp av Nadine att plantera om mina blommor i lite nya krukor och fräsha upp dom lite. 
 
I veckan när Niila vart hemma har vi hunnit röja en hel del i huset. Känns så himla skönt när i princip hela huset är storstädat och julen är framtagen. Vi fick ju upp granen i fredags och My hjälpte till att hänga upp kulor.