AtasteofWinter.

tiden räcker inte till

Kategori: Allmänt

Ursch vad tiden bara springer förbi, Känns som man inte riktigt hinner mer allt som man ska göra. Men har i alla fall gjort bort arbets helgen, vart att byta dag från lördag till söndag så det blir lite mer pengar.
I lördags så var vi en sväng till Vuotner, gjorde upp en eld i eldstaden och gjorde varma mackor och drack varm choklad till. Mums vad gott det var! My åt en hel macka och var på glatt humör. Vart lite väl kallt på slutet  när man satt still men då gick vi in och värmde oss, där var det i alla fall 14 grader varmt. Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, fredagkväll kom mor och far och spelade lite biljard. Har tvättat bort några maskiner och Niila och My har städat idag så det var fint när jag kom hem.
 
Imorgon är jag ledig så får se vad vi hittar på då. Hoppas det inte är så kallt så vi kan gå en promenad :)
 
fotograf: Viktoria Wigenstam

Äntligen

Kategori: Allmänt

Igår så kom Niila hem! Har haft helt fel dagar i veckan för att Niila for och jobba lördag efter middagen så veckan har vart lång. Men igår kom han hem så det var skönt, vi har saknat honom här hemma. Nu är det bara 8-17 imorgon och sen är det helg!!

Det har faktiskt gått riktigt bra i veckan att vara ensam med My. Hon är ju faktiskt väldigt snäll, glad och lättroad men när hon får för sig att göra saker som hon inte får så blir det inte så roligt, men det går oftast över ganska fort. Hoppas bara att det blir lite varmare ute så kanske vi kan gå en längre promenad nu när min far har lagat punkteringen på barnvagnen. När hon har sovit har jag haft fullt upp med att städa och fixa. Försöker underlätta så mycket som möjligt för nästa dag, plocka fram kläder osv. Då går allting mycket enklare. My är i alla fall väldigt glad att pappsen har kommit hem, jag med såklart!

Imorgon så kommer Fia hit, hon ska på möten lördag och söndag så då passar hon på att sova hos oss och umgås lite. Jag och Niila ska passa på att äta på Rolles imorgon kväll när vi har barnvakt. Minns inte sist vi var ut och åt bara jag och han så det blir mysigt. I helgen blir det nog att fara till Vuotner en sväng, tvätta, städa, kanske jobba lite i Mys rum, MYSA, och förhoppningsvis lite tid till att bara vara.


tänk att hon har varit så liten, vår flicka har blivit så stor <3

ledig dag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart ledig, vi steg upp vid åtta, åt frukost och myste till tio. Vi hoppade in i bilen och gjorde lite ärenden. När vi kom hem hade vi fått en pellets pall men My ville inte vara på baksidan så jag får bära in det ikväll. Så vi tog pulkan och gick en liten promenad. Efter vi åt lunch så skypea vi med Niila en stund och My surrade på massor. Sen blev det dags för My att sova en stund så det blev en till liten promenad. Medans hon sov har jag passat på att diska, tvätta och vika undan ren tvätt. 
 
Igårkväll så var det premiär av farmen! Yeey äntligen! Sen gick de en film som jag såg medans jag hängde upp nya gardiner. Konstigt nog blir det mer gjort när Niila är borta. Vart så att han åkte iväg redan i lördags efter middagen, det var tungt men nu så känns det bra.