AtasteofWinter.

Nasti

Kategori: Allmänt

Är namnet på vår lilla tjej som vi hämtat hem i helgen. Nasti betyder stjärna på samiska. Hon är ett energiknippe som gillar att tugga på saker. Tycker ändå att det går bra och vi jobbar på att göra hon rumsren och att lära känna hon. Det går bra med Illu men hon vill inte leka med Nasti. Tror hon tycker det är lite jobbigt med en valp ^^ ute börjar hon busa men då skäller hon och Nasti blir rädd. Men det är ju faktiskt bara andra dagen så de blir nog bättre. 
 
Vi bytte bort forden mot en mazda pick upp också köpte vi en flak kåpa till den nere i Falkenberg.  Vi åkte torsdag vid kvart i fyra och kom hem lördag vid tre. Vart en intensiv resa med mycket bilkörning. Har aldrig vart så trött på länge! Lördagen var som en fylla och vi bestämde oss för att sova hos Amanda i sthlm. Planen var att sova till 04.00 och sedan börja köra hemåt men vid tolv väktes jag av Nasti som vägrade sova så vid ett gav jag upp och väkte Niila. Packade oss i bilen och jag körde till fyra medans Niila sov och sen fick han köra en bit och jag sova. Så turades vi om hela vägen hem, vi stannade och åt och rastade hunden på några ställen. 
 
Idag är jag hemma med My som har blivit sjuk igen.. nu sover hon som en stock men jag måste försöka få liv i henne så hon kan sova inatt. Tog in hon från vagnen och gav hon välling för hon äter nästan ingen mat och hon slocknade igen i soffan. Mysdag idag!  
 
 

Sista jobbhelgen innan semester

Kategori: Allmänt

Check! Den gjorde jag bort i helgen. Den gick fort för vi hade som fullt upp hela tiden. Nu taggar vi inför en ny spännande vecka med endast tre arbets dagar och tid för att slösa en hel del pengar. Blir en roadtrip på torsdag efter jobbet, cant wait! 
 
Innan dess måste jag storstäda huset.. försöka bli av med all tvätt i tvättstugan och allt annat som hör vardagen till. Började iofs att höra bort saker igårkväll men de finns mycket att göra. 
 
Nu är det inte heller länge kvar tills semester, 3 veckor men endast 9 arbetsdagar. Har de ganska lugnt innan semester men de beror på att jag sökt mammaledigt vid midsommar.  
 
Nu ska jag äta lite frulle och leka med My en stund innan det blir jobb. 
Var en stund i lekparken igår :) 

Ford

Kategori: Allmänt

Sitter på ford verkstan i Skellefteå och väntar på att dom ska göra kamremsbyte. Har vart här sen 07.00 och har slötittat på tv. Har fått nyckel till en låne bil så jag kanske borde fara och köra en sväng. Är dock sjukt trött så det är ganska skönt att bara sitta och se tv. Förhoppningsvis är dom klar vid elva annars så är det vid halv ett så får se hur länge jag blir sittandes.  Ska fara och titta på några affärer sen och äta lunch, sen blir det att rulla hemåt. 
 
Nu är det bara en vecka kvar tills vi får hämta vår lilla donna ♡