AtasteofWinter.

stughäng

Kategori: Allmänt

Vi hade planer på att börja byggandet för i år i helgen men så blev det inte riktigt. Vi har haft kanon väder hela helgen och självklart har man passat på att sola en hel del. Tagit det lugnt och myst! Söndag var vi lite effektiva i alla fall jag målade våra stora pallkragar som vi fick med byggställningen, ska bli våra nya jordgubbskragar. Vi ska flytta hela odlingen nästa helg.
 
Man märker stor skillnad på My jämfört med förra sommaren. Hon är ännu snabbare i benen och hon är då inte feg heller utan knatar iväg och upptäcker.
I helgen satte vi upp studsmattan som inte vart uppe på flera år, My tycker att det är superkul med studsmatta.
 
Nu taggar jag inför två mega pass på jobbet tisd-onsd då jag ska jobba 7-21. I veckan ska vi bli klar med bygget så idag sa jag att jag kan stanna längre och hjälpa till. På fredag är det "nyöppning" och självklart vill vi alla att det ska vara färdigt, uppfyllt och supersnyggt i butiken.
 
 
 
<3
 

Ved kapning och sjukt barn

Kategori: Allmänt

My har åkt på förkylning igen, feber, snorig och en hosta från h-vete. Tycker så synd om henne! Svårt för hon att sova när hon hostar hela tiden, ingen medicin verkar hjälpa heller.. hoppas att det går över fort. Imorgon så ska mormor vara hemma med henne, blir det fler dagar så måste jag nog vara hemma nån dag, lite trist nu när vi håller på att bygga om på jobbet, vi har en hel del att göra. 
 
Förutom en hel del lugna stunder inomhus så har vi hunnit kratta, kapa ved, grilla, Johan kom förbi en sväng och då passade karlarna på att sätta upp ett plåt garage. Under helgen så hann dom klart allt förutom taket. Efter middagen på lördag så åt vi tårta för att Johan har fyllt år också fick han presenter. Jag, Niila och My gav han ett nytt set med tallrikar och bestick + pengar. 
 
Och en av de roligaste sakerna som hänt i helgen var när jag för första gången lastade virke med kran på traktor vagnen.  Riktigt kul men lite svårt att komma ihåg vilket håll man ska dra spakarna ^^ ska absolut göra det igen. 
 
Fredag kväll trodde vi mamma hade blivit knäpp. Hon hade vart ute och rökt också kommer hon in och säger att 2 småhundar passerade och sprang upp mot berget. Vi gick ut och kolla men såg ingenting. Provade vissla och efter en stund så fick vi syn på dom. Vi fick dom att komma fram och båda var utan halsband. Klockan var vid halv elva så vi bestämde oss för att ta fast dom och köra in till byn för att leta rätt på ägarna. Efter lite luskande så hittade vi åt dom och hundarna fick komma hem. 
 
 

Vuogga

Kategori: Allmänt

Helgen har vart helt underbar och det känns lite tungt att våren är över.. älskar den årstiden men samtidigt ser jag sjukt mycket framemot sommaren och allt som hör till! Orkar inte skriva så mycket så det blir bilder istället.