AtasteofWinter.

Ved kapning och sjukt barn

Kategori: Allmänt

My har åkt på förkylning igen, feber, snorig och en hosta från h-vete. Tycker så synd om henne! Svårt för hon att sova när hon hostar hela tiden, ingen medicin verkar hjälpa heller.. hoppas att det går över fort. Imorgon så ska mormor vara hemma med henne, blir det fler dagar så måste jag nog vara hemma nån dag, lite trist nu när vi håller på att bygga om på jobbet, vi har en hel del att göra. 
 
Förutom en hel del lugna stunder inomhus så har vi hunnit kratta, kapa ved, grilla, Johan kom förbi en sväng och då passade karlarna på att sätta upp ett plåt garage. Under helgen så hann dom klart allt förutom taket. Efter middagen på lördag så åt vi tårta för att Johan har fyllt år också fick han presenter. Jag, Niila och My gav han ett nytt set med tallrikar och bestick + pengar. 
 
Och en av de roligaste sakerna som hänt i helgen var när jag för första gången lastade virke med kran på traktor vagnen.  Riktigt kul men lite svårt att komma ihåg vilket håll man ska dra spakarna ^^ ska absolut göra det igen. 
 
Fredag kväll trodde vi mamma hade blivit knäpp. Hon hade vart ute och rökt också kommer hon in och säger att 2 småhundar passerade och sprang upp mot berget. Vi gick ut och kolla men såg ingenting. Provade vissla och efter en stund så fick vi syn på dom. Vi fick dom att komma fram och båda var utan halsband. Klockan var vid halv elva så vi bestämde oss för att ta fast dom och köra in till byn för att leta rätt på ägarna. Efter lite luskande så hittade vi åt dom och hundarna fick komma hem. 
 
 
Kommentera inlägget här: