AtasteofWinter.

Snart jul

Kategori: Allmänt

Alltså har verkligen alldeles för mycket att göra.. igår var det första advent och jag har knappt hunnit pynta. Ljusstakarna och en stjärna lyser men gardinerna är fortfarande ostrykna. Men förhoppningsvis ska jag få upp gardinerna och tomtarna under veckan. Å granen såklart!  
 
My har äntligen fått flytta in i sitt rum, lite osäker än på att sova där inne men det ska nog gå bra. Imorse kom hon och väckte oss halv sju så därför är jag vaken nu.
Hon är pigg som en lärka men det är inte jag ^^ men lika bra ändå för jag har en del jag måste hinna göra innan jag börjar jobba.
 
Förra veckan blev jag sjukskriven 1/4 så jag har lite kortare dagar. Känns väldigt skönt då jag har problem med foglossning. Kämpar på för att få gravid penning, ska ringa till dom idag för tydligen behövde dem fler uppgifter för att kunna göra en bedömning om jag ska få nått. Håller tummar och tår! 
 

Oj vad tiden springer

Kategori: Allmänt

Har hunnit vara på dop i Kiruna för Nils, Niila har bytt jobb över en dag och jobbar numer bort varannan vecka. Andra veckan han är borta nu och än så länge funkar det bra. Tror det kommer kännas jobbigare i februari när bäbisen har kommit men det ska vi nog få att funka. Jag har fått problem med fogarna och kämpar på för att klara av jobbet. Hoppas att jag får gravid penning så man kan vila kroppen innan födseln. Vi har ÄNTLIGEN tapetserat i Mys rum så till veckan när Niila är hemma ska han fixa lister och sånt så vi kan börja möblera och inreda. Helgen v.46 ska jag och mor till Ikea och köpa en ny säng till My. Ganska sjukt att vi har kunnat ha hon i spjälsängen ända tills nu, hon har inte alls provat att klättra ur den. Men de är ju på tiden med en ny säng. Man kanske hittar lite mer fina grejer när man väl är där!