AtasteofWinter.

Vaccin

Kategori: vardag

Igår fick Bo sina första vaccin sprutor. Jag tycker det är lika jobbigt varje gång! Han blev jätteledsen men det gick fort över. Närmare kvällen fick han feber och när vi skulle sova hade han 39 så jag gav han lite Alvedon så han skulle få sova ordentligt. Idag har han 38 men han är ändå rätt så pigg och glad. 
 
Idag har vi vart ute en hel del, My lekte på altanen och jag solade. Nyss så var vi på framsidan och jag tvättade forden och My har lekt med vatten. 
 
Blir mycket piggare och gladare då solen skiner och man börjar känna lite värme ♡ 
 
 

Dålig dag

Kategori: vardag

Har vart på dåligt humör idag och allt har känts rätt deppigt men har försökt göra det bästa av dagen ändå. Efter att My åkt på dagis och jag hade gett Bo mat så gick jag upp och körde cross trainern. Efter det så tog vi en långpromenad och hade turen att Nadine ringde medans jag gick så de gick himla fort så var vi hemma igen. Inte bästa vädret då det snöade och haglade men det var ändå väldigt skönt att vara ute. 
 
My har haft några skrik il då hon vart arg för att hon inte fått som hon vill. Men för det mesta han hon vart på bra humör. Innan hon skulle sova fick hon bada och hon visade hur hon simmar. Sötis! 
 
Imorgon är hon ledig så då hoppas jag på fint väder så vi kan vara ute. Blir i alla fall en promenad oavsett väder.
 
Niila har börjat på ett nytt jobb där han jobbar borta varje vecka och det är bara andra veckan han är där och jag känner att det redan är väldigt jobbigt. Är väl också därför jag mått som jag gjort idag. Förstår inte hur man ska orka med det? Tänker bara på allt jag måste sköta själv här hemma och allt man missar om man jämför med ett jobb på hemmaplan. Bara att sitta tillsammans i soffan en vardagskväll saknar jag redan. Att endast prata 10-15 min per dag med varandra jämfört med säkert flera timmar när han körde lastbil är rätt så stor skillnad. Känns nästan som att det är lika bra att inte prata alls ^^ Huset känns onödigt stort också då vi ändå jämt är borta på helgerna när han är hemma. Nån som har tips på hur man får det att fungera? Hoppas i alla fall att det inte kommer kännas såhär hela tiden. 
 
 

stugan

Kategori: vardag

Hann vara hemma i två dagar, tvätta och fixa lite. Fredag kom Niila hem och vi åkte till stugan. Mor och far kom också dit. Fredag kväll tog vi det lugnt och spelade kort. Lördag började vi städa ur köket och rensa. Vi hann ganska mycket men det tog tid. Men är väl mest större saker kvar nu. Ett köksskåp att tömma, bordet, köks soffan, avlastningsbord. Kanske nått mer. Till helgen blir det att fortsätta men då får vi även besök så får se hur mycket vi hinner :) 
 
Söndag morgon åkte vi hem efter frukosten för My skulle på kalas. Trevligt var det! Jag passade på att städa sovrummet och byta i sängarna innan Niila åkte på jobb. 
 
Idag har jag börjat satsa på formen. Äter nyttigare, tränar med cross trainern och självklart promenad med barnvagn och hundarna. Även hunnit städa och tvätta. Har vart full rulle idag och vi hade sån tur att mor bjöd på middag. Brorsan var där så vi hann träffa han med. 
 
Syskonkärlek ♡