AtasteofWinter.

Magknip

Kategori: Allmänt

I helgen så började magen krångla. Vissa dagar litegrann och andra mest hela tiden. Vet inte om det är något jag ätit eller om det kan vara tarmen som inte är färdig utvecklad. Men eftersom de är varje dag så tror jag på det senare om det inte skulle vara mjölkprotein allergi vill säga. Mjölk är väl det som jag ätit varje dag. Ska i alla fall ge amningen en chans då han går upp bra i vikt. Också ska vi massera magen, ge droppar osv och se ifall det blir bättre med tiden. Om det är mjölkprotein eller tarmen så kommer det inte bli bättre med ersättning. Men vi får väl se hur länge man orkar. Annars så är allt bra, sover mycket och vill ha mycket närhet.

Igår var vi till Luleå för att montera draget på ny bilen. Vi fick låna en bil så då åkte vi till Leos så att My fick leka av sig lite. Som tur var så var det lite folk där. Vill inte att Bo ska bli sjuk. My tyckte att det var superkul och ville inte åka därifrån. När vi passerade Älvsbyn så gick vi in på OK och köpte lite lösvikts godis, små fruktbollar som är grön, gul och röd. Vad jag vet så finns dom inte i Arvids, har iofs inte kollat alla affärer men dom är SUPERGODA!!

Sleepy

Kategori: Allmänt

Idag har jag tagit igen en massa sömn. Passat på att sova en stund medans Bo sover. Synd bara att jag missade ett tv program som jag ville se haha men jäkligt skönt att sova.

Tror att smärtan börjar som vara borta, har en smärta när jag böjer mig och så men jag tror det kan vara förbandet som sliter på huden. Har tänkt ta bort det på fredag så då får jag se om det är boven. Mamma bytte förband på mig iförrgår och satte det lite annars och upptäckte igår att jag fått sår där det första förbandet har slitit. Känns läskigt att ta bort det helt men det ska väl ha läkt så pass att det funkar. Tejpen under såg fin ut och jag ska vara noga att tejpa när den börjar falla av. Ska tydligen ge finare ärr.

Längtar tills jag kan ut och promenera. Vet att jag skulle kunna göra det nu men efter denna blidan har de blivit så halkigt.. fogarna gör fortfarande ont så de är också en anledning. Men snart så! Vill ju få bort gravid fläsket ;)

Saknar min andre hälft som är ute och jobbar.. tur att det redan är onsdag för då är det inte länge kvar tills på fredag. Cant wait!

Myser

Kategori: Allmänt

Fick åka upp på BVC på en snabbkoll för att se hur vikten låg. Han har gått upp i vikt så nu känner jag mig inte orolig längre. Bara att hoppas att det håller i sig!  
 
Niila åkte på jobb igår och mamma är snäll och bor här med oss. My får vara på dagis den tid mamma jobbar och jag och Bo är hemma och myser. Hoppas att dom här närmsta veckorna går fort, lite jobbigt att vara begränsad. Har blivit mycket bättre i kroppen men än är det en bit kvar. Sover sittandes pga att det sliter och gör ont när man ska upp och ner.. Längtar tills jag kan sova som vanligt! Har stora problem i nacken och rygg men de är ju inte så konstigt. 
 
Än så länge är Bo en snäll bebis. My var väldigt jobbig när hon var liten men än ska man inte ta ut nått, han är ju bara en vecka gammal ^^ 
Kan sitta länge och titta på han för han är så himla söt!
 
Idag fick vi besök av Linn som hade med sig Go fika. Bo var vaken när hon kom så de var kul, efter en stund somnade han och sov som en stock och vi satt och surra.
 
Tror att My håller på att bli sjuk, hosta och jättetrött. Hoppas det går över fort, inte kul med sjuka barn..