AtasteofWinter.

Booring

Kategori: vardag

Alltså verkligen trist att inte ha sambon hemma en fredag kväll ännu tråkigare att man inte vet när han kommer eller om han kommer få semester. Lite svårt att planera helgen/semestern när vi inte vet nått ^^ men snart, kanske! 
 
Haft en trevlig dag med mor och barnen. Började med att vi handla färg till köket sen gick vi på A smällen och fyndade lite och gjorde bort ärenden. Vi var och tittade på hästarna men My tordes inte rida, nästa gång kanske! 
 
Imorgon har vi återträff med klassen, super kul! Kan inte fatta att det är 10 år sedan. Först brännboll och sedan middag. Också blir det mest troligt stugan på söndag. Mor och far har ju i alla fall semester ^^ 

Dop present

Kategori: vardag

Vi fick ett brev i brevlådan från Niilas moster som bor i Stockholm. Hon hade inte möjlighet att komma på dopet men skickade en present ändå. En t-shirt och ett par byxor. 
 

Bygg, bygg, bygg

Kategori: vardag

I torsdags åkte vi till stugan igen och jag och Niila har verkligen legat i så nu har vi fått ett innergolv och köket står på plats. En vägg är uppe så nu behövs det panel. Nästa gång vi far dit så ska vi börja måla köket och göra klart väggarna.  Vi har även hunnit fiska lite och ta det lugnt.