AtasteofWinter.

Några bilder1

Kategori: vardag

Förra veckan var vi i Jokkmokk, myste och tog det lugnt. 
 

9 månader

Kategori: vardag

Har det gått sen Bo föddes. Man blir alltid lika förvånad hur fort tiden går. Han är fortfarande våran lilla solstråle som är glad mest hela tiden. 
 
Niila är hemma på ledig vecka och det är helt underbart!! Synd bara att man ska börja om å jobba snart men man får njuta av dem vi får ha tillsammans.
Har vart ganska fullt upp hela veckan. Vi var i stugan tills på måndag och det var super mysigt. Gick några promenader i underbart fint väder, kändes som om det var vår! Lekt ute med My och städat stugan. 
Tisdag var det mamma träff och Niila jagade. När jag kom hem blev det att åka till veterinären. Nasti har ätit älgben och har svalt en del större bitar som har haft lite problem med att passera. Nu verkar då det mesta har kommit ut och hon mår bra. 
 
Vi dolar på lite här hemma också har vi tänkt att My ska få flytta upp på övervåningen också ska Bo få ett eget rum så fort vi har tapetserat över fondväggen i Mys gamla rum. Lite trist att den inte fick vara med längre än ett år men så äre! 
 
 
Har inte lagt upp nån bild på köket som vi renoverar i stugan. Vi är inte färdiga än men har kommit en bra bit på vägen så det funkar att använda i alla fall. Nu sparar vi ihop lite pengar så vi förhoppningsvis kommer lite längre nästa sommar. Då har vi även ytterväggen vi ska panela om på köket då vi ska byta fönster. FAAN VA BRA DET KOMMER BLI!! 
 
 
Vi har även tänkt bygga ett eget köksbord men det gamla får duga ett tag till! 

Jävla kropp

Kategori: vardag

Äntligen fick jag fara till sjukgymnasten. Har gått i två veckor med en helt fucked up nacke. 3 veckor sen jag var där sist. Är så less på att ha ont i nacke och rygg.. träning är väl det som ska hjälpa men när? Man vill ju inte direkt börja knapra piller. Till slut så kanske man måste.
 
Idag har vi myst och lekt. Efter lunch åkte vi till kärnhuset och var där ända tills det stängde. Trevligt var det.