AtasteofWinter.

Obehagligt

Kategori: vardag

Fick höra av en granne att dom hade haft besök av tjuvar i natt. Som tur var så fick dom tillbaka släpet med en ny skoter men mannen hade skadat sig lite då han försökte hindra dem från att fara. Alltså det känns inte bra att vår gata är så utsatt för tjuvar och inbrott.. ännu värre är det att vara hemma själv med barnen. Vad ska lilla jag göra om det blir inbrott?  Tur man har hundarna i alla fall som kan varna. Förmodligen så hörde Nasti dom i natt då hon skällde och morrade. Men jag vart bara arg på hon och orolig att Bo skulle vakna ^^ hoppas verkligen att dom håller sig borta från vårt hus. Tror att det är på G att starta grannsamverkan här på gatan. Mån får väl hoppas det hjälper lite! 
 
 
 

Höstlov och mamma träff

Kategori: vardag

I veckan är My hemma då det är höstlov. Igår lekte vi med lego och var på några affärer. My har börjat peka på saker och önskar sig i julklapp och födelsedags present. 
 
Idag har vi haft mamma träff här hemma så jag och My bakade en citron kladdkaka också bjöd vi på varmkorv då det även var större barn med. Vart mycket stoj och lek. 
 
Har även kommit lite snö idag, så Mysigt! 
 
Niila har bytt jobb ännu en gång (vilken chock) och nu kör han lastbil igen. Tyvärr är det på borta plan. Först var det varje vecka mån-tors men nu har dom ändrat och det blir mån-fre 2 veckor och sedan en ledig vecka. Så nu jobbar han en vecka till och sen är han ledig en vecka.  Yiipie kommer bli så skönt!  Nu ska jag laga middag, köttfärs sås och spaghetti. 

Halloween

Kategori: vardag

Idag var vi bjuden till Renträsk på halloween fika med Mys mamma grupp. Anna hade bakat go fika och barnen var utklädda. En massa bus och lek blev det. Bo var också vaken och fick vara med. 
 
 
 
Niila har jagat idag men älgarna springer fortfarande i skogen. Mamma bjöd på middag, öring som vi fiskat i Bergnäs. Mums! Farmor var också där. 
 
Planen var att vi skulle åka till Luleå imorgon och köpa en bil då caddyn har rullat sina sista mil. Men då har d*mf*n sålt den till någon annan idag!! Vi hade tidigare frågat farmor om vi skulle få köpa hennes bil då hon pratat om att sluta köra bil men hon ville ha kvar den ett tag till. Nån dag senare verkade det som hon ändrat sig och idag så sa hon att vi får köpa den. Super skönt! Så imorgon får Niila hämta den och byta däck. Då slipper jag köra han till Lycksele på jobb haha 
 
Vi har även en massa andra saker som vi ska hinna med imorgon får se hur många punkter på listan som vi får checka av. Nu blir det mys i soffan!