AtasteofWinter.

"How come they call me the Dopeboy then?"

Kategori: Allmänt

Adam Tensta ft. Eboi - Dopeboy

komme nyss hem från träningen och missade släkten som var här för att fira mig.. nog för att dom komme ändå dom visste att jag skulle bort, får tacka dom senare :)  nu ska vi träna lite smartare så vi får ut så mkt som möjligt av träningen och de låter ju skit bra ;p igår hade jag träningsvärk efter friidrott på gympan och sen ett träningspass på kvällen. sköönt !

de går riktigt bra för mig just nu känner ja. har oftast haft väldigt lite med pengar men nu har jag till och med så jag kan lägga undan and that's great! desutom så ska jag börja jobba nästa helg :D äntligen !!

allt känns så jävla bra ! förutom skolan då... matteprov på torsda och ja ligger efter? ´hmm,. aja de får gå som de går ;)

i fredags så tänkte jag bjuda några vänner på en god choklad tårta så jag och malin bakade efter mammas recept men de slutade i kaos.. nu har jag lärt mig átt man ska läsa hela receptet innan man börjar ^^ längst ned stod de att man skulle halvera ifall man ville ha en liten tårta. vi gjorde tårtan i en kladdkake form fast de skulle vara i en stor aluminium form höhö ^^ men som tur var hade ja en sån där snabbsak som man bara blandar ihop och stoppar in i ugnen och de blev faktiskt riktigt gott ;)


mums!

hade bra.

ida