AtasteofWinter.

11 juli

Kategori: Allmänt

I söndags bar det av ner söderut i lastbilen och jag har upptäckt att det är ganska skönt och kul att åka lastbil. Speciellt när man är på ställen där man så sällan är, mycket nytt att se. Var perfekt att åka söndag när det är digilistan, fast Niila har vart snäll hela resan och låtit mig lyssna på musik kanaler den mesta tiden.
I måndags när vi var och lastade trailern så passade vi på att hämta en valp så nu har vi en ny bäbis i huset. Den här gången blir det nog lite mer jobb genom att hon är blandning av malamute och husky men det ska nog gå bra. Lite kämpigt med Axså som mest morrar och hugger när hon vill busa men det kommer nog gå över. Hon är himmla söt i alla fall och hon lyssnar bättre och bättre på det vi säger. TA I TRÄ, hon har inte kissat eller bajsat inne sen vi hämtade henne och det är helt underbart!! hon säger till när hon vill ut och det kan ju inte bli bättre, speciellt när man bor i ett hus och inte alltid har ögona på dem.
 
Snart har det redan gått en vecka av semestern och det känns hemskt.. Hur ska man hinna vila upp sig när det bara är en vecka kvar? Jaja, får väl försöka ta de lite lugnt och verkligen njuuta. Hoppas på fiske väder i helgen för det har verkligen vart uselt.
Kommentera inlägget här: