AtasteofWinter.

29 januari

Kategori: Allmänt

Snart var det helg igen bara en arbetsdag kvar, tiden bara springer förbi när jag jobbar så korta dagar och har tre dagars helg! Men det känns som man har mer att göra än man någonsin haft. Massa saker som ska retuneras, skötbordet och det gamla modemet, trasig kyl så maten måste inhandlas samma dag, sjukt stor strömförbrukning så förmodligen någonting som är trasigt och vi gissar på spisen och sist men inte minst så är det nått tokigt med forden, motorfel visas på displayen och det känns inte så tryggt. Japp hoppas att inte hela 2014 blir som det börjat..

Men men har funderat på att skaffa två dragselar och linor och prova köra med en spark och se ifall de funkar, inte alla hundar gillar att dra fastän de är draghundar :)

I måndags skruvade jag och Nadine ihop spjälsängen och bäddade i ordning, vi tvättade de nya barnkläderna också möblerade vi om så Nadine fick sin säng i det andra sovrummet så vi kan börja ställa i ordning i barnrummet. Det blev mycket bättre i "kontoret" nu efter ommöbleringen så de vart riktigt nice. Hon har även beställt en ny laddkabel till gamla bärbara datorn så när den kommer kan vi snöra bort den gamla stationära datorn som man får psykbryt på om man försöker skriva ut nått.