AtasteofWinter.

Bergnäs

Kategori: Allmänt

 
 
Så himla skönt att vara tre veckor i sträck i stugan. Kan inte bli bättre! Nu är det sista veckan och vi får hoppas att det inte regnar så mycket så vi kan vara ute och förhoppningsvis måla på stugan. 
 
I fredags var vi en sväng till pitstan för att lämna tillbaka lastbilen och grävaren. Vi var också en sväng på stan men det var så mycket folk pga pdol så de blev bara två affärer, lite kläder till My. När vi var klar i Piteå så mellanlanda vi i Arvids och for sedan tillbaka till stugan.
 
Vi har börjat med sista väggen som vi har tänkt försöka hinna sätta panel på men det har varit en hel del regn så det tar sin tid. Dessutom fick vi börja med att laga till det som var dåligt. Vi åt grillad kyckling till middag och sen for vi ut med båtarna. Jag och Niila lyckades få våra första öringar för i år. Först fick han napp, stort plask och linan drog iväg. Jag började veva upp dom andra tre fiskespön som var i närheten och samtidigt styra båten. Till sist hade han öringen vid båten så då håvade jag upp den. När Niila började ta lös den ur håven så vart det ett jäkla plask på mitt spö och linan drog iväg. Precis samma karaktär så vi förstod att detta också var en öring. Min var ganska lugn så det var bara att sakta veva och sedan håva in den. Min vägde 2,7 kg och Niilas 2 kg. Riktigt fina feta fiskar. Sjuukt nöjda var vi. Sen blev det fika på kaffeholmen med alla andra som var ute och fiska. Illu fick busa lite med en valp så hon blev trött. Hon har inte så många hundar att busa med nuförtiden.