AtasteofWinter.

Underbara höst

Kategori: vardag

Vilket väder vi fick idag, det är såhär hösten ska vara. I söndags så hämtades My av Fia för att följa henne till skuppe några dagar. Så nu är det bara jag, Bo och hundarna hemma. Gud vilken skillnad det är att ta hand om bara ett barn, är ju som semester. Men vi saknar storasyster My. Men samtidigt hinner jag göra bort en massa saker och satsa mer på träning. Har önskat mig lite tränings saker i födelsedagspresent så jag hoppas jag får något så jag kan variera lite och börja träna mer muskler.  
 
Igår medans Bo sov så städade jag för att idag har vi haft mamma träffen här hemma (Nasti lossar mängder med hår). På kvällen bakade jag även en kaka men den vart inte som det var tänkt men den blev helt okej ändå. Ska bjuda mor och far när dom kommer förbi ikväll för det är farligt att ha bakverk i huset. Bättre att det inte finns något onyttigt att äta. 
 
 
 
Fick kämpa med att söva om Bo då det som alltid annars kommer en hund en bit innan vi är hemma som skäller och han vaknar.. blev en 70 minuters promenad innan han sov hemma på tomten. Jaja det är ju bra det med, inget problem att få ihop 10 000 steg på en dag då det blir såna promenader. 
 
Ikväll blir det bye, bye utväxt - gud så skönt!!