AtasteofWinter.

Påsk

Kategori: Allmänt

En av de bästa tiderna på året! den spenderades i Bergnäs med familjen, morbror, moster och kusinerna. och några till. de har vart underbart väder hela helgen men inte en fullt så underbar skoter.. den barkade fredag morgon :/  men vi klarade oss utan den. det har vart grymt kul :) jag och Amanda tolkade med bobb backi skotern, jag ramlade av och blev överkörd ^^ ändå så fick amanda mest skador.. haha stålkvinnan Ida ! hann även pimpla lite grann, jag och amanda satt  på skotern och lyssnade på Metallica - the unforgiven (mobilen låg på mina ben) och så plötsligt rycker det till i spöet, jag får panik och flyger upp, vill ju inte tappa fisken. då ser jag hur mobilen landar bara en liten bit från hålet. där hade jag tur :D  desutom så fick jag upp fisken utan problem, de var en tjock aborre ^^ en kväll så spelade vi Geni, de gick ju jätte bra, alla var grymt trötta och de vart mest bara skratt ! enligt linn så har stålmannen en häst ;) ^^  ja hela helgen var askul ! ! :D  vet inte riktigt vad som händer i veckan, om nån vill hitta på nått så äre bara att höra av sig. det blir nog Bergnäs till helgen och jag hoppas att skotern är hel då !!


hadebra.

// ida

Nu åker vi till "Bögnäs" !

Kategori: Allmänt

image19

Äntligen så är påsken hära, en av de bästa tiderna på året ! vi packar för fullt så snart bär det av till stugan i Bergnäs, en väldigt liten by som ligger ca 5 mil från arvids, ute i ödemarken.  det kommer bli grymt roligt ! :)  Linn, Amanda och mona kommer dit, och när dom är med så har vi alltid kul, som föra året ^^  "Cueeeepeee!"  haha .  Vi kommer vara ute hela dagarna och köra skoter, pimpla och allt möjligt ! äta go maten xD haha  de kommer bli astråkigt att åka hem igen.. menmen, bara man tar vara på tiden :) nä nu måste jag gå å hjälpa till. hoppas alla får ha ett bra lov, de kommer jag i alla fall ;)


//ida

nu är nationella provet bortgjort (:

Kategori: Allmänt

Nu var de borta ur världen! de kändes inte särskilt svårt, men jag tror verkligen inte att jag kommer få Mvg. pluggade alldeles för lite.. ^^  men för att bli pilot behöver man inte ha Mvg i allt som man måste för att bli Veterinär. hellre sväva i luften än att gräva i en kossas mun!

är de bara jag som inte kan kolla på min blogg ??


image18
skoter is life.väntar och väntar, Hoppas verkligen att de blir av ! ! :D skulle vara en riktig upplevelse.
// ida