AtasteofWinter.

dålig dag

Kategori: Allmänt

Har lillan haft idag, vi med för den delen. Inget har gått som hon velat.. hosta och rinnande snor har hon också dock ingen feber än så länge. Hon verkar ha ont i halsen också för hon vill inte riktigt äta heller. Några skedar sen skriker hon och skakar på skallen, men välling har gått ned i alla fall! Hoppas det går över snart, inge kul när ens lilla hjärta inte mår bra..

Det som varit dåligt för oss är att det är nått fel på pellets brännaren så just nu funkar den inte.. ska försöka få nån att kolla på det men det kan ju ta ett tag. Ja alltid ska det vara nått.

Igårkväll så målade vi klart första varvet på huset, ett varv på en vecka är inte dumt. Speciellt när det har regnat så mycket. Hoppas på en soligare vecka till veckan. Andra varvet blir det mer att måla för då ska allt som redan är vitt målas.

Paint the world white

Kategori: Allmänt

Ja i alla fall huset. Vi har börjat lite smått men vädret är verkligen inte på vår sida. Kan inte sommaren komma typ NU? Man får passa på när regnet håller sig borta men helst så skulle de få bli lite varmare. Niila hade tänkt måla igår på sin lediga dag, då vräker det ner hela dagen. Men nu taggar vi på bättre väder i helgen så vi hinner måla mycket! Skulle sitta fint att slippa måla när myggor och allt annat h-vete har kommit fram. kommer bli så fint när det är klart, har tänkt ta före och efter bild men får se om jag hinner fota innan vi börjar måla framsidan, glömmer ju bort det hela tiden..
 
Nu har jag beställt en crosstrainer så jag hoppas att jag hinner med lite träning. Vill verkligen komma igång! Hoppas också att den är av bättre kvalité än den vi hade tidigare.

cleaning

Kategori: Allmänt

Har passat på att städa medans My legat ute i vagnen och sovit. Silba löper och Illu tappar päls så de behövdes verkligen dammsugas och skuras. Nu är det fint igen. Har plockat ihop alla leksaker för att kunna städa men snart så ligger dom överallt på golvet igen.. måste lära hon att plocka ihop ^^ Snart så kommer Nadine hit, hon ringde igår och sa att hon kommer och hälsar på. En rolig överraskning!  Ska se om jag är så få hon att färga min utväxt. Snart behövs de två förpackningar färg för att täcka.. Annars lär vi nog mest busa med My. Kanske blir en sväng på marknaden men det brukar inte vara så mycket. 
Eldade majbrasa i Vuotner i helgen.