AtasteofWinter.

25 januari

Kategori: Allmänt

JOBB, JOBB, JOBB men imorgon är jag ledig och det ser jag framemot! Blir nog en riktig chill dag och lite städning. Iförgår fixade vi canal digital och det känns gode skönt, man är ju nästan beroende. Nu är det bara internet som vi måste fixa men vi har inte bestämt vad det blir för något.
ikväll blir det att städa läggan...... men det måste göras så fort som möjligt. När vi är klar har vi en mindre sak att tänka på ^^ Sen så tror jag att jag ska be Niila elda lite värme i bastun.
Ciao.

22 januari

Kategori: Allmänt

Oj oj, nu har det hänt grejer sen sist. En rätt så stor sak. Niila och jag har köpt en villa ute på vischan eller vad man ska säga. Nä det är iofs bara 1,5 mil från Arvids så det är inte farligt alls. Så nu ska vi lära känna byn Renträsk, Ser ut som ett ställe vi kommer trivas på och huset är helt underbaart! Finns lite småfix som vi får göra eftersom men det kommer man inte undan. Följde moster och mamma till Luleå idag och fyndade lite grann, men märker att man blir snål nu såhär i slutet av månaden före lönen kommit. Bättre att spara en slant :) Har inget internet i huset så de lär bli lite bloggande tills det är fixat. I veckan blir det att packa upp grejer i huset och sedan städa lilla 1:an.
Ciao.

17 januari

Kategori: Allmänt

I söndags blev det en hel dag i den nya lägenheten. Dagen bestod av tapetsering och städning ^^ Som tur var tog Jonas och Sofie ansvaret för tapetseringen! Det blev i alla fall jätte fint :)
Idag börjar jag inte förrän kl ett så jag tog sovmorgon imorse, Me like! Nu blire frukost och annars blir det nog att ta de lugnt tills jag börjar.

Ciao.