AtasteofWinter.

Bamse gympa

Kategori: vardag

Denna dag har bara sprungt förbi. My väckte mig imorse ca en halv timme innan alarmet ringde. Ville bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova men de gick ju inte. Alltså älskar verkligen att sova!! 
My fick fara på dagis och medans hon var där så hann jag och Bo vara på efterkontroll hos barnmorskan och gå en promenad med vagnen och hundarna. Hann även med en snabb dusch och köra tvättmaskinen. 
 
Mamma och pappa kom hit efter jobbet och jag å My åkte på bamsegympan. Sista gången idag det var lite trist då My tycker att det är så himla kul! Fotboll på IP skulle det vara efter påsk men de känns lite väl kallt ^^ men när det blir lite varmare kanske hon får börja med, det är ju nära för oss. 
 
Bo har haft en jobbig eftermiddag/kväll och först nu har han somnat sedan 15.00 idag, hoppas på att han sover gott inatt istället.  
 
 
 

Fuck life

Kategori: Allmänt, vardag

Alltså vilken dag, vill helst bara lägga mig och gråta. Sen Bo föddes så har det tjorvat med både min föräldra penning och Niilas lön och självklart många räkningar som vanligt på början av året. Nästa månad så blir det en normal månad med en hel lön och jag får min föräldrapenning som den ska vara. Så det känns ju bra men då fick Niila idag veta att hans åkeri kommer tappa körning och chefen kan inte garantera att det finns nog mycket jobb utan att Niila bör söka annat jobb om han vill vara säker på att ha ett jobb i juni. 
 
Har även på grund av ekonomin tänkt sluta snusa igen här i dagarna men vart fan finns motivationen när man måste vara orolig och grubbla på vad som händer i juni?Är inte Niila så få ett jobb så måste ju jag börja jobba igen och det var verkligen inte så jag planerat min föräldraledighet.. dessutom känns det så himla tråkigt då vi båda tycker det funkat bra när han jobbat varannan vecka. Jobb ger verkligen en trygghet i livet och när det blir osäkert så är det inte alls kul.. jag hatar att inte veta vad som ska hända.
 
 

Dagis

Kategori: vardag

Har haft sån tur att efter förlossningen fått stöd och hjälp så i veckan blev de första gången att lämna My på dagis själv. Egentligen skulle det vara för två veckor sen men då blev vi ju magsjuka. Det är enkelt när Niila är hemma då jag kan stanna hemma med Bo.
Men det har faktiskt gått riktigt bra än så länge! Bo har vart på bra humör eller sovit och det har passat in med mat tiderna. Idag kom dock My in till mig före vi skulle stiga upp men då hann vi mysa lite i sängen. My tycker det är kul att fara på dagis och när det inte är så långa dagar så är hon pigg när hon kommer hem. 
 
Igårkväll somnade jag i soffan vid nio och Bo sov också som en stock.. vaknade av mig själv halv tolv och Bo skulle väl egentligen äta vid elva. Niila hade ringt vid tio men tydligen har jag sovit så hårt att jag inte hört det. 
 
Myser en stund i soffan.