AtasteofWinter.

Spackel

Kategori: Allmänt

Japp vi hann halva rummet i alla fall ^^ trodde vi skulle bli klara men de tog längre tid än jag trodde. Ska i alla fall köpa två spackel spadar till så vi blir lite mer effektivare. Nu har mamma visat hur man ska göra så då får jag väl ställa mig i ett hörn och påta på. Får se om vi hinner en stund Imorgonkväll. Annars så har det vart en bra dag, har haft mer energi än dom flesta lediga dagarna så hahar ändå fått en del gjort. Efter vi ätit lunch gjorde vi några ärenden. Var på jobbet och handla lite och då var vi så tajma in Emmas lunch så vi satt och pratade med henne en halvtimme. Hon har ju vart borta en vecka och nästa vecka ska hon bort igen så vi har en hel del att surra om :) Nu är det bara två dagar kvar att jobba och sen helg! Passat på att prova kolten och den passar fortfarande, kanon!

Ledig

Kategori: Allmänt

Så nu har man jobbat 6 dagar så de blir skönt med en ledig dag imorgon. De bara öser på med varor på jobbet så vi har fullt upp! Det är kul för då går dagarna fort. Har inte så många planer för morgondagen, mysa med My också Skulle vi ha gått en promenad med hundarna. Ska i alla fall bjuda mamma och pappa på middag och efter vi ätit ska jag och mamma spackla sista varvet i mys rum. Känner en stor stress över att vi ska hinna klart det innan bäbisen kommer. Slipa spackel, måla taket, tapetsera, måla lister, och sedan fixa runt fönstret. Ja listan är lång och än så länge har de tagit väldigt lång tid så jag hoppas vi är så öka tempot. ^^

Lite mer än halva tiden

Kategori: Allmänt

Tiden bara springer förbi, v22 är vi i nu. Tror att de andra ca 18 veckorna kommer gå lika fort. De är ju snart jul och allting! Måste se till att söka gravid penning, känns dock som att man har alldeles för mycket att göra så man skjuter bara på det. 
 
Tre arbetsdagar i veckan och till helgen så drar vi till Kiruna, lilla Nils ska döpas. Ska bli kul!