AtasteofWinter.

AaaaaAaaaaAAaaaaaaa ;D

Kategori: Allmänt

I fredags då färgade miriam min utväxt, finally :D låter de växa ut så långt mellan gångerna.. sen så for vi ut och åkte med daniel, teilus och whimmas. vi fick oss några goda skratt :) sen i lördags så jobbade jag några timmar. när jag slutade så for ja ut och övningskörde med farsan ;p de är alltid lika roligt att köra, och ännu roligare på vintern! ! sen på kvällen så blev de lite fest men inte så mkt för min del, men jag hade ändå en trevlig natt :p fast man blev ju lite trött där på slutet.. men idag slår ändå allt, har vart i vuotner och kört POLARIS!! alltså det går inte att beskriva hur roligt det var. har längtat aslänge på att man kan börja köra. ja minns bara förra året när snön börja försvinna de var lite trist, men nu är den ju tillbaka igen och ja kan inte vara gladare! de måste bara komma lite mer så ska jag köra den till arvidsjaur ! :D ikväll så blire att åka till Piteå och sen chilla och plugga lite.. har ju samhällsprov på tisda och jag fattar zero. höhö ^^ciao.

....

Kategori: Allmänt

å vilken störd dag det har vart idag.. skolfotot blev förjävligt -.- fattar inte ens varför vi gick dit.. men imorn så blire helg ;p vara två lektioner^^

hare gött!


ciao.

sunday

Kategori: Allmänt

I fredags var jag ute och åt på affro med B. sen så for jag hem och gick ut med axså, chillade och såg på idol. Varför kunde inte johan åka ut? :O jag fattar inte varför alla små tjejer gillar han? han ser inte ens bra ut och han kan inte sjunga. Visst ibland låter det helt okej fast oftast inte. Lörda så jobbade jag sen på kvällen så blev de fest. Vi hade riktigt trevligt ändå fast kvällen kunde ju ha slutat lite bättre^^ sen idag så blev de ännu mera jobb fast man var väll it särskilt taggad men de gick ändå. Också har de ju kommit lite snö idag de är typ mer  här än i arvids. Övningskörde halva vägen till piteå, bäst å passa på när man fortfarande får ;p hah nu ska jag se på ensam mamma söker! hare bra.


ciao.