AtasteofWinter.

fredag

Kategori: Allmänt

Besiktade bilen idag och de gick riktigt bra inga fel! :) annars har vi typ bara chillat. ikväll blire att se film med några stycken. MYYS! hade.


ciao.

HELG!! nästan i alla fall..

Kategori: Allmänt

Sitter med Falcken och fet chillar i soffan och alicia keys spelas på tv:n. Solen strålar in genom fönstret så man blir så jävla skotersugen! igår så fick vi göra tomtebloss på kemin, och ämnet som man har i var typ jätte farligt och jag som är typ hypokondriker trodde att jag skulle dö, kände mig sjuk igår men de var nog bara inbillning. Men på måndag ska vi få elda tomteblossen får hoppas att dom blir fina :)

Idag så kommer bekhta hit! :D var ett tag sen man träffade henne så de ska bli jättekul! På lördag blir det att fara på lapponia och shake:a ass ;)
ciao.

tisdag

Kategori: Allmänt

pappa och hans jobbar kompis lyckades fixa in mig på tävlingen så de blev att köra GP:n i lördags. de var faktiskt gode kul när skotern gick som de skulle, men synd att dom flesta hade trimmade.. men jag körde på orginal i alla fall ;) och de var ju inte lite kallt heller men solen sken då i alla fall och vi hade de trevligt jag, niila, mamma och pappa.
senare på kvällen såg vi melodifestivalen med frida, johan och viktor men var gode slut efter dagen så ja somnade på golvet. Är gode taggad till helgen, då kommer Bekhta hit åsså blire nog att fara på lappis. de var ett bra tag sen :) och efter det är det ju endast en vecka kvar till sportlov. yiiipiee!
på gympan idag skulle vi ha haft utegympa, typ lekar ute i snön. och för en gångs skull (typ) såg ja framemot gympa men nepp, då vare för kallt så vi fick ha inne gympa. fast de var rätt kul. vårt lag ägde i alla fall i alla sporter/grenar ;) höhö

Jag och Bekhta i sommras före vi drog ut och röjjde på arvidsjaur gator!!

Ciao.