AtasteofWinter.

tisdag

Kategori: Allmänt

Blev att vakna tidigt idag, ska fara och jobba några timmar innan skolan börjar. Skönt att de går att få jobba lite ändå jag har några lektioner kvar, blir att jobba några timmar på onsdag och sen hela fredag :) hade inte så mycket att skriva så nu äre väl bara att ta och göra sig färdig.

Ciao.

new week

Kategori: Allmänt

Helgen har spenderats i B-näs. Det har inte vart så bra väder men på lördags kvällen så samlade vi ihop sly och träd som Niila och Andreas hade röjt ner för att bränna upp det. Men det gick inte så bra för oss ^^ Vi försökte tända på flera gånger och testade med olika drivmedel och blandningar, Men när vi tog en stor stock som hade legat länge och den gamla trasiga rök kåtan så kom elden igång ordentligt ^^ Efter det blev det fika och mys.

Idag så ska jag göra bort mitt sista provet i biologi och sista provet under gymnasiet, FYFAN va skönt, det kan inte bli bättre! :)
På torsdag kommer vi utöka familjen med en liten tjej, längtar som bara den!!! :)Ciao.

fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Skönt, nu är den sista jobbiga skolveckan över och jag har fått allt bortgjort! Good Woork. Idag så hade jag en biologi lektion som bestod av att lyssna på ännu fler redovisningar, men vi är fortfarande i klar ^^ Sen så begav jag mig på jobbet och var där några timmar :) Och sen dess har jag legat och slumrat under täcket i soffan, gud va skönt det var. Men nu kommer jag nog inte kunna somna ikväll, hehe. Ikväll blir det tvättkväll,(enda tiden som var ledig) men medans får vi ha en myskväll och bara ta de lugnt :)


Ciao.