AtasteofWinter.

29 december

Kategori: Allmänt

Nu är snart ledigheten slut men guud så skönt det har varit, Julafton spenderades hos mamma och pappa med släkten. God mat och riktigt trevlig kväll. Fina paket fick man ju också :) Annandagen hade vi planerat att fara på Ikea men på juldagen lyckades jag ställa till det när jag sprang och räddade Axså från plogbilen. Kunde just och pass ta mig tillbaka på gården och jag vart näst intill invalid. Kunde inte gå eller lyfta på mitt vänstra ben. Fyfan sån smärta har jag aldrig varit med om förut men snart väntar nog ännu värre.. ^^ Har i alla fall blivit bättre nu men foglossning har jag fortfarande och benet är inte hundra heller. Men nu kan jag gå i alla fall så igår tog vi trippen till Ikea. Vi fyndade en hel del och fick med oss det vi hade tänkt men nog hade man kunnat handla massor mer men plånboken säger stopp. Det är ju inte bara en sak man måste införskaffa när man får smått. När jag kom hem passade jag även på att beställa en bilbarnstol, skötbord och skötväska. Nu äre som sagt inte så länge kvar man vet ju inte om man får föda tidigare eller senare. 
 
Nyår kommer vi spendera hemma, blir att elda tunnan som nu är fylld med vatten och äta riktigt go mat! 

19 december

Kategori: Allmänt

Oj vad tiden har gått! Nu har jag i alla fall äntligen jul ledigt!!!! Men ska ändå in på jobbet imorn och fika julfika med dem som jobbar, det kan man ju inte missa :) Har faktiskt inte planerat så mycket för min ledighet. Det enda är en tripp på Ikea. Men dagarna lär susa förbi ändå. Måste försöka ta det lilla lugna så jag inte får så ont i kroppen. Har dock börjat vara en vana men det tar rejält på krafterna.. Det värsta är att man sover så dåligt för det gör så förbannat ont att vrida på sig plus halsbrännan som oftast tittar fram på natten. Tur att det finns tabletter när det blir riktigt dåligt. Men nu är det mindre än tre månader kvar och man börjar bli lite nervös inför komma skall. Men what do to ungen ska ju ut på ett eller annat sätt.
 
 

11 december

Kategori: Allmänt

Var helt slut i fredags efter en hel dag på stan. Men nu är alla julklappar klara i alla fall! Hittade dock inga fina kläder att ha på julafton och nyår, men hade faktiskt ingen lust att titta på kläder över huvud taget kanske beror det på magen.. Men får gräva i garderoben så hittar jag säkert något jag kan ha.
I lördags bakade jag och mamma (mest mamma) lussekatter och saffransbullar, dom smakade riktigt fint!

Vart ledig idag för att vi skulle på begravning men vi ställde in det på grund av vädret och att det är så lång bit att köra. Så idag har jag en fixar dag, tvättmaskinen går på högvarv och efter lunch blir det veterinär besök med axså för hans öroninflamation. Om jag har tid ska jag plocka fram lite julpynt och kanske slå in lite fler julklappar. Det är ganska roligt att slå in paket, välja bland flera olika fina julpapper och snören, det blir så fint när man är klar :)

Försökte dra igång skotern för att låta hundarna springa en sväng men jag är tydligen för svag.. Vill inte ta i för mycket heller. Det skulle sitta fint med el-start men vill inte lägga pengar på det nu när det är en massa saker vi kommer måsta köpa till bebisen. Så det blev en promenad istället och dom fick vara lös. Typiskt att det ska bli så sjukt halkigt hela tiden, kan vi inte få snö och lite kyla istället??

               Inte det lättaste att få med alla tre på bild ^^