AtasteofWinter.

en BAD day blev till en jävligt bra kväll!!

Kategori: Allmänt

har vart en dålig dag men den blev riktigt bra, försökte ta oss till piteå men de gick ju ganska dåligt så då körde vi plan B istället å då blev de ju att fara på capsicum och äta go maten, å gått vare ;);) hehe sen så lyckades vi ju helt plötsligt att fixa skjuts till piteå så nu har vi vart där på PDOL och nog var de trevligt! var som man brukar säga de löser sig alltid i slutändan :P även denna gång och man kan väll kalla oss väldigt impulsiva. men de gillar vi :) så jag och Frida drog med några okända skellefteå killar till Piteå men dom var väldigt trevliga :) och förhopningsvis får vi åka med dom hem imorn på morgonen så vi hinner komma på jobbet :p nä nu kanske man ska sova en litensnärt! hare :)


ciao.

Ooh vilken härlig dag!

Kategori: Allmänt

NOT.
Har jobbat idag och det har vart hur mkt folk som helst, skönt ändå för då blir de mkt tid i kassan och tiden går fort som bara den! Och regnet har öst ned hela dagen och jag blir så deprimerad, känns verkligen som att sommaren är över och att man knappt hunnit sola nått.. men de finns ju en fördel och de är att de blir vinter :) tycker även att de är mysigt när de blir mörkt på kvällarna/nätterna.
Har nyss städat ut bastun som har varit full med onödiga saker. vi har inte använt den på flera år men nu jävlar ! här ska de börjas bastas en massa. Ska nog fixa lite ljushållar eller nått så man kan göra de mysigt där inne. kom att tänka på en sak, om man har ljus stakar som är gjorda av typ glas, kan dom gå sönder av värmen i en bastu? ^^ hahah vet att de är en dum fråga för de borde ju inte kunna bli så varmt men vill vara säker innan jag köper några ^^ haha ikväll händer de ingenting alls, väntar på att Frida ska sluta jobba så att hon och Malin kan komma hit så vi kan sätta igång och färga håret och bara umgås :)

Vill så gärna fara till PDOL imorn men det verkar helt hopplöst.. någon som vill fara dit bara över lördagskvällen och har körkort!? nä alla har typ redan farit dit så vi blir kvar här i arvidsjaur. Om det inte händer nått så drar jag en egen fest^^ haha nä men får väll se vad som händer. 


ciao.

home sweet home

Kategori: Allmänt

Har vart i Lse sen i måndags och de har vart riktigt trevligt! älskar husvagnslivet! :D Om jag inte jobbar så mkt nästa år så kommer de definitivt bli en resa nästa år med! har hunnit spendera lite tid med mina päron, träffat min kusin Linn och hennes kille Roger, sett på drift, skotertävling på vatten, träffat tobias och några av hans vänner, solat, övningskört en hel del och sett en massa snygga bilar (speciellt en hummer, dom är så jävla snygga!). Igår åkte jag i alla fall hem med Mike, Robert och Stefan som var och kollade på skotertävlingen. Sedan på kvällen komme Frida, vi träffade lite folk och sen drog vi till Knådde och bada i hans jacuzzi, bada i sjön och basta. riktigt skönt var de :) idag lär de inte bli mkt gjort alls, får se om jag orkar dra på gymmet.

Är grymt taggad på STORSJÖYRAN!!!!! mindre än en vecka kvar tills vi far nu, me like ;)


ciao.