AtasteofWinter.

Underbara höst

Kategori: vardag

Vilket väder vi fick idag, det är såhär hösten ska vara. I söndags så hämtades My av Fia för att följa henne till skuppe några dagar. Så nu är det bara jag, Bo och hundarna hemma. Gud vilken skillnad det är att ta hand om bara ett barn, är ju som semester. Men vi saknar storasyster My. Men samtidigt hinner jag göra bort en massa saker och satsa mer på träning. Har önskat mig lite tränings saker i födelsedagspresent så jag hoppas jag får något så jag kan variera lite och börja träna mer muskler.  
 
Igår medans Bo sov så städade jag för att idag har vi haft mamma träffen här hemma (Nasti lossar mängder med hår). På kvällen bakade jag även en kaka men den vart inte som det var tänkt men den blev helt okej ändå. Ska bjuda mor och far när dom kommer förbi ikväll för det är farligt att ha bakverk i huset. Bättre att det inte finns något onyttigt att äta. 
 
 
 
Fick kämpa med att söva om Bo då det som alltid annars kommer en hund en bit innan vi är hemma som skäller och han vaknar.. blev en 70 minuters promenad innan han sov hemma på tomten. Jaja det är ju bra det med, inget problem att få ihop 10 000 steg på en dag då det blir såna promenader. 
 
Ikväll blir det bye, bye utväxt - gud så skönt!! 
 

Back in buisness

Kategori: Bo, My, Vuotner, vardag

Ojdå här har det ekat tomt länge men jag provar igen och ser om jag kommer ihåg/har tid att uppdatera. 
 
Förra veckan bodde vi i Vuotner för Niila var ledig för att jaga älg. Äntligen fick han skjuta sin första älg. Grattis! 
 
 
Det var riktigt mysigt i Vuotner och man slappnade av. Vi var ute en hel del fastän det inte var bästa vädret.vi bakade en banankaka, fixade med ved, gick upp och ner för berget bakom huset. Det bästa var ändå att få hem Niila om kvällarna. Tisdag kväll åkte vi hem och styckade vår ren. Onsdagen styckade vi tre renar. På kvällen hade jobbet en avskedsmiddag för bästa Emma som flyttar hem i veckan. Kommer sakna dig som fan!! ❤ nu blir det verkligen att åka på firmafesterna så man får ses. 
 
Bo har nu blivit sju månader. Han är världens gladaste kille. Han kan sitta själv men tippar lite då och då så det gäller att vara med. Han äter vanlig mat, gröt och välling och lägger sig vid halv åtta, åtta och sover i ca 12h. Han har dock blivit lite ledsen på natten och en natt höll han mig vaken i tre timmar och det har han nog inte gjort sen han va kanske 3 mån. Men det är nog en fas han går igenom. Han sover två gånger på dagen ute i vagnen. Det är så roligt att se hur dom utvecklas och växer. Börjar ha panik att jag snart ska börja jobba  (när han blir ett år) men ska bli skönt med vanlig inkomst igen.