AtasteofWinter.

toppen helg!

Kategori: Allmänt

I torsdags åkte jag med Mike, Simon, Fredde och Jenny till Umeå så att ja slapp ta bussen på fredag, grymt härligt att åka bil jämfört med buss! gjorde inte så mkt när ja komme dit vi chillade och sen la vi oss. sovde ut dagen efter, duschade och sen när bekhta slutat skolan så drog vi in till stan. där blev de att spendera en massa pengar ;) höhö blev lite orolig där ett tag när studiebidraget inte kommit men Mor min löste det. När vi kom hem så blev det att basta. var riktigt härligt ! förutom att tempen sjönk hela tiden men ett tag var de ju varmt i alla fall! vi drack lite cider och han prata om en massa! sen när vi var klara så blev de grillat, riktigt gott var de! senare på kvällen drog vi in till stan och träffade Bekhtas kompisar sandra och Hiba (tror de stavas så). vi hade riktigt trevligt! hann även dra in på nordic rock en sväng och shake'a lite å se lite björn rosenström tror ja ^^ haha  lörda blev de att fara på mini stan och shoppa lite. köpte äntligen ett par solglasögon!! sen for vi till brännbollsyran. solade, åt jordgubbar och hade de sjukt bra! när vi kom hem så blev de ännu mer bastu när vi väl fick igång den. de vart lite strul men funka till slut ^^  sen på kvällen blev de att dra på stan, träffa en massa trevligt folk också tog vi oss in gratis på nordic rock ;) höhö sparade typ 600 spänn. nice niceee! och de var härligt att inte va så jävla full! me like. och självklart så lyckades jag pajja mina nya brillor.. så köpte nya idag! nä nu måste jag sova så ja orkar med morgondagen.. ska lägga upp några bilder från helgen när ja fått dom från bekhta :) hare gött!


ciaao.

onsdag

Kategori: Allmänt

rätt soft idag, skrev ett samhällsprov imorse. det sista ;) sen efter de var de gympa men ja har halsfluss så jag kunde it vara med. vet inte om de är farligt att träna om man har halsfluss? ville vara på den säkra sidan i alla fall ^^ dem spelade spökboll och fotboll i alla fall och det såg roligt ut, så vår ändå tråkigt att bara sitta och kolla på.. efter det drog jag, Frida, Johan och Miriam till Greya och käkade lunch. var ett tag sen man vart där och de var himmla gott! kyckling baguett med mörkt bröd. muums. annars har de väll it hänt så mkt idag, var ute och ragga med Miram och när frida var less att sitta på fysiklektionen så for vi och plocka upp henne med. att de kan vara så kul att åka bil och lyssna på musik? kanske också beror på att man umgås med roligt folk :) har även bestämt mig för att sluta svära/säga fula ord så nu får folk slå mig så fort de hör mig säga nått dumt^^ har it funka så bra idag, men de blir nog bättre ;p  nu ska jag ta och laga lite mat sen måste jag skriva klart samhällsuppsatsen så att man får sommarlov nån gång :) hade!ciao.

rubrik?

Kategori: Allmänt

varför ska de vara så svårt att komma på en rubrik? förstår de inte. Idag har vart en bra dag, tiden gick fort och jag hade ovanligt kul på dollar, kanske för att ja satt en del i kassan. tiden går sjukt mkt fortare då och man får träffa mer folk! har två prov i veckan och en uppsats att fixa till. sen efter det blir de Sommarlov från Sandbacka. Måste fara till Piteå och skriva ett matte prov,  måste även lämna in en engelska uppsats elr nått, men de fixar jag!
På måndag börjar planteringen och jag har inte kännt mig såhär trött på aslänge.. känner bara för att göra ingenting alls fast egentligen behöver jag energi till tusen och vilja så att ja klarar av att plantera. Efter ett tag får jag alltid lust att sluta och till slut så går de fan inte mer, hoppas bara att jag pallar. Och inte nog med det, har även drabbats av halsfluss samtidigt som jag haft så stora problem med tandställningen som skurit sönder tungan.. men nu har de blivit bättre i alla fall och jag kan nästan prata normalt i alla fall :) tandläkar besök imorgon igen! tror aldrig att jag har vart så många gånger hos en tandläkare under en månad, typ varje vecka. 
Och  de kommer inte bli att vila och ladda i helgen heller, drar till Umeå på freda morgon åsså blir det att vara där hela helgen! det är ju Brännbollsyran.  Längtar massor ! nä nu fundera jag på att sova. skulle behöva nån super kur som gör en pigg och kry^^


Ciao.