AtasteofWinter.

tisdag

Kategori: Allmänt

Jag har kommit fram till en ny sak som jag är väldigt duktig på och de är att glömma saker. Jag är också väldigt duktig på att skjuta upp saker men idag så har jag ändå fixat lite grann. och nån som verkligen har fixat nått är Miriam! Hon har ju tagit körkortet idag! :D men de ja ha gjort är lite små saker bara ^^ höhö har äntligen ringt och ordna planteringsplats yiipiie.. nä men de är ett bra sätt att tjäna pengar på i alla fall. åsså ska jag ju även jobba på dollar, kanske inte behöver söka nå kommunjobb i år. :) åsså har jag bakat, städat rummet och försökt styra ihop nå pengar inför helgen, de blir ju att fara på skoter VM i malå!!! å de kommer bli så grymt roligt! om miriam hittar en bil (och de kommer hon att göra innan freda^^) så ska hon köra också blir vi ett gäng tjejer som drar. vi har redan fixat en massa musik som vi ska poppa! :P å självklart blir de fest på kvällen och vi taggar som bara den! ;>  å ja längtar en massa till juni eller juli när ja får veta.. de är så jobbigt att vänta speciellt när de är så länge kvar men ska försöka att inte tänka på det. får väll se hur de går ^^ nä nu måst ja fixa lite mera. hare gött ! ännu en kemi bild ;p


         

ciao.

back from the big City liiifee

Kategori: Allmänt

home sweet home. hade gärna kunnat stanna i storstaden nån dag till! hade sjukt trevligt och roligt där borta och vi var ett skit bra gäng, lärde känna en massa nytt roligt folk. synd att de var så få som gick vidare.. Vi gjorde tester och snacka med psykologer på på måndan och jag var sist .. men de gick ju rätt så bra ! fick inte ett nej utan jag är reserv. och då äre tydligen gode stor chans att man tar sig in, bara att vänta tills juni - juli när vi får veta säkert ! åå jag längtar och hoppas verkligen att ja kommer ta mig in!! :D så grymt kul å om jag tar mig in så måste ja hamna i samma klass som frida annars blire tråkigt.. vi var dom enda tjejerna som gick vidare så vi lärde känna varandra rätt så bra. men som sagt hela gänget var jätte trevligt och vi for ut och åt på kvällarna, umgicks, spelade en hel del kortspel. hade asroligt! och en kväll var jag sådär uubertrött så jag skratta typ åt allt och hela tiden så till slut fick ja ont i huve.., men de spred glädje och alla var glada så de gjorde it så mkt ;) åsså for vi och bowla och jag som bowla typ max 2 gånger per år söög så hårt att de it är sant, men blev då int sist i alla fall ;p hehe självklart så hann vi ju gå en massa på stan och de går ju bara inte att stå emot från att handla så lite nytt kom jag hem med och de var roligt för de var aslänge sen ja shoppa.. ja riktigt kul var de!

och snart är det helg och de verkar som att de blir att dra till piteå å festa! :)


ciao.

Nu gäller det!

Kategori: Allmänt

härlig helg det vart, lördagen spenderades på kilverstone med att steka hamburgare och kolla på skotercross! lika kul varje gång ! synd bara att jag grät så mkkt.. haha ^^ nu snart ska jag fara till sthlm och jag är gode nervös.. jag i en storstad passar inte riktigt ihop tror ja. men de kommer nog ordna sig endå. det ska bli riktigt spännande och kommer ju få erfarenheter av resan :) nu måste jag packa.. hare gött !
ciao.