AtasteofWinter.

26 juli

Kategori: Allmänt

Semestern bara sprang förbi men den var hur härlig som helst! Mestadels av tiden spenderades i Bergnäs, TYP bästa stället i Sverige helt enkelt. Niila och jag spenderade dagarna med fiske, bygge och bara chillaxing. Men en tråkig sak hände under semestern och det var att bilen gick sönder och att det inte skulle bli värt att laga den.. Så nu är det en nyare vit ford som står i carporten. Så det känns ändå bra, den här bilen verkar dra mindre soppa än den andra så det är bara finfint. Niila och jag for även till hans stuga en sväng, där blev det bastu, go mat och lite fiske även där. Vi han ju även en snabbsväng till Jokk och träffa hans family. Det var trevligt, vi fick riktigt go mat också blev det en utflykt till kvarn där dom gjorde mjöl.
Känns ändå skönt att få tillbaka lite rutiner och vända tillbaka dygnet. Och som tur är har vi utlandsresan att se framemot i sep! :) I måndags kom Niilas kusin och hans vän å hälsade på, det blev bastu ena dagen och badtunnan den andra. Det var trevligt och båda var kockar så maten gick inte att klaga på!

Igår så skördade vi första gurkan men vi har inte hunnit smaka den än ;p Blir nog att göra en sallad till helgen!

Ciao.

4 juli

Kategori: Allmänt

Hade hyffsat tur med vädret igår men självklart var det tuusentals knort så det gick inte att sitta still i mer än nån minut.. Men det var ju bra på ett sätt för då blev vedhögen staplad istället ^^ Har lite svårt för att bara ta de lugnt.

Men idag så gick det inte att sova, känns lite dumt att stiga upp tio över sex en ledig dag men nu lär jag ju hinna med en hel del. Blir att fara till vuotner och hjälpa pappa med veden.


Ciao.

VACATION!

Kategori: Allmänt

Idag hade jag min första semesterdag och den spenderades såklart i B-näs. Vi hade dock inte bästa vädret men mor och jag ignorerade stormen och gick på en promenad med vovvarna. Annars blev det mest att ta de lugnt och hälsa på några grannar i byn. Jag har verkligen otur med mina bilar, nu är det forden som inte fungerar och den måste vi ta till Luleå.. Får se hur det blir med bilen om vi kanske måste ta och byta ut den men hoppas inte!!!! Nä snart blire wallander!

Ciao.