AtasteofWinter.

27 november

Kategori: Allmänt

Nu är jag spyless på att febern inte vill ge med sig.. Det är så tråkigt att inte kunna göra nånting och att inte kunna jobba.. Men vad ska man göra? Siktar i alla fall på att jobba i helgen. Fördriver tiden med att sova, äta och kolla efter julklappar. Nu är vi snart klar med julklappar, har i alla fall planerat vad vi ska köpa till nästan alla. Ska snart till stan med mamma och då blir det att inhandla. Det är konstigt att vi aldrig börjar spara pengar till julklappar för jul är ju samma tid varje år så då borde man förbereda sig så det inte blir så stor smäll på en gång men tydligen tänker vi inte så långt ^^

Magen växer sakta med säkert och barnet gör sig påmind varje dag med sparkar, mysigt!

17 november

Kategori: Allmänt

Håller mig frisk men näsan är ett h-vete men förhoppningsvis så försvinner det snart! Blev tuff start på jobbet men vi gillar när det är mycket folk! men det kändes i ryggen.. Kvällen spenderades på Niilas firmafest i stugan här i Renträsk. Det var riktigt trevligt och god mat!

15 november

Kategori: Allmänt

Har vart sjuk sen onsdags eftermiddag men börjar äntligen känna mig lite piggare. Febern är borta nu är det bara näsan och halsen kvar men det kan man säkert få stå ut med ett tag. Men nu är det inte bara mig det handlar om så att vara hemma var inget att fundera över. Nu taggar jag till för att jobba hela helgen, kul att få jobba med Emma för det händer inte så ofta på helgen så den kommer nog rulla på ganska fort. Sen är det jobb ända fram till fredag och lång helg.

Igår fick vi äntligen DNA testet som vi ska ta på Silba. Har inte öppnat det än men måste väl ta och göra bort det så fort som möjligt så vi får veta vad hon är för nått, se ifall säljarna talade sanning eller inte. Ska bli spännande i alla fall :) Nä om man ska ta och bädda ned sig i soffan igen.