AtasteofWinter.

Härligt med höst

Kategori: Allmänt

När det väl är höst är det ganska mysigt men det är ingen årstid som jag längtar efter för det betyder att sommaren tyvärr är över. Naturen blir gul och orange och det är vackert på sitt sätt dessutom kommer mörkret och man kan krypa under en filt i soffan och tända ljus och bara mysa.
 
I helgen har vi vart i Vuotner och dolat på. Niila har haft dit en grävare och gjort i ordning för garaget som ska sättas upp. Vi tog en kvällstur till andra sidan sjön och hämtade några vindfällor, mamma, My och jag gjorde upp en eld och kokade kaffe. Blev att fara hem i mörkret men det var ganska härligt att gå när det var dålig terräng. Har så ont i ryggen och det guppade så mycket i traktorn. 
 
 
 

en trevlig resa

Kategori: Allmänt

Ja det hade vi verkligen! Många mil blev det men det var det värt. Vi åkte i tisdags och kom fram på campingen onsdag kväll, det blev en tidig kväll för torsdagen spenderade vi på ullared. Guud vilken stor affär! ! Blev att shoppa en hel del men mest till vår underbara dotter. Det är så kul att shoppa till henne, är så mycket lättare än att hitta kläder åt sig själv det finns så mycket fint. Blev lite leksaker och badblöjor för i september ska vi på babysim. Ska bli spännande :) hon älskar att bada i alla fall. 
 
Fredagen var Niila och pappa på elmia och jag och mamma var och shoppa på ett stort köpcentrum som heter A6, massor med affärer till och med Ikea ;) 
Lördag så gick vi alla på mässan och kollade på nordic trophy. Väldigt snygga lastbilar och leva om det kunde dom också. När vi vart less städade vi till i husvagnen och begav oss hem, vi kom hem på söndag eftermiddag. 
 
 
 
Idag blev My 6 månader, fattar inte att tiden går så fort. Känns inte alls som att det var ett halvår sen vi äntligen fick träffa vår underbara dotter. Det är så roligt att se hur hon har utvecklats hela tiden dag för dag, nya läten, rör sig mer och mer och blir mer medveten. Hon är en riktig solstråle! 
 
 

ursch vilket väder

Kategori: Allmänt

Var taggad på en ny vecka och massa promenader också vaknar man till regn och tappar lusten totalt! Gjorde upp en eld och myste istället. Har hunnit göra lite palsternackspure åt lillan och det var verkligen toppen! Hon backade till och med ;) Resten av dagen blir det nog ganska lugnt och ikväll ska vi packa husvagnen så det bara är att dra iväg när alla slutat jobba och vi ätit middag. Spännande att se hur det går med My i bilen. Ska försöka hinna så långt som möjligt imorgon kväll/natt när hon ändå sover. Sen blir det att göra flera stopp så hon får äta och sträcka på benen.

Imorgon på dagen ska jag, My och Silba ta en promenad med Mellisa och hennes hundvalp och Emma. Det ska bli kul :)