AtasteofWinter.

nu var första plantdagen över, many more to come.. ;)

Kategori: Allmänt

de var inte så hemskt som jag hade föreställt mig, de gick riktigt bra för oss. vi har våra mål och vi tänker inte jämföra med andra, vi vill bara tjäna pengar så vi blir av med våra skulder och kan ha kul i sommar ! ;p

     
 snart äre sommarlov, kan inte fatta de ! nu har jag bara 2 elr 1 prov kvar och 2 redovisningar på fyra dar, elr de blir ju int ens de om jag ska plantera ^^ men så himmla skönt de kommer bli att slippa skola och allt, de behövs verkligen !! och jag hoppas verkligen att våran resa blir av ! de skulle vara en riktig upplevelse :P

låt som jag lyssnar på:
Afasi och Filthy - Sliten, Stel och Slö
Fabolous - Can You Here Me

hade bra // ida

hadebraalla.

" jag ska aldrig göra om det här igen!!.."

Kategori: Allmänt

ja så lät de förra sommarn när jag och B hade plantat några veckor. Och imorn ska vi tillbaka till skogen, vi kunde bara inte stå emot allt de underbara som plantering innebär! eller äre så?

ja nu äre ju inte alls länge kvar till lov, fyyyfan så härligt de kommer att bli! måste bara göra bort lite prov och redovisningar och sånt. men de går fort.

har verkligen ingenting allt skriva!? allt rullar på som vanligt.


I´m a dreamer and I dream of what will be, a better destiny..

låtar som jag dunkar i högtalarna:
Petter - Goda Dagars Magi
Amanda Jenssen - Amarula Tree
Coldplay - violet hill


hadebraalla // !da

En onsdag utöver det vanliga !

Kategori: Allmänt

Igår så följde jag med Emma till Jävre after school. Hon hade planerat att jag skulle rida hennes häst och de lät spännande åsså skulle vi plugga lite Etologi, har prov nästa vecka på en hel kurs :/  efter maten så tog vi på oss heta ridbyxor och nå varma tröjjor och drog till stallet. vi fixade lite och så och sen så var det bara att hoppa upp i sadeln på Emmas stora snygga Plumita.  ojoj, hur ska detta sluta?
vi värmde upp med skritt och de gick finfint, sen så kom Emma på att jag skulle testa på att trava i en cirkel runtom henne, (hon höll fast hästen i en lina) och de gick riktigt bra, jätte duktig häst :) sedan så började hon helt plötsligt att galoppera, yiipiie, de här har jag aldrig testat förr, riktigt roligt. :D  det gick grymt bra och självfötroendet hade klättrat sig ganska högt när jag plötsligt flyger av hästen, lätt som en fjäder och landar med ansiktet i gruset ^^
ojoj, hästen blev lite busig och sparka och böjde huvudet elr nått så jag tappade kontrollen helt, men jag klarade  mig med lite skrapsår och blåmärken.  sen så var de bara att hoppa upp på hästryggen igen.. kändes inte särskilt lockande, men Emma tvingade mig ^^ (var inte särskilt glad på henne då)  skrittade lite till och sen trava och de gick bra. var inte så sugen på att galoppera igen haha  sen red emma och det gick skit bra, fan vilken snygg häst !
när vi komme hem så blev de att duscha och fika. inte hann vi plugga nå etologi, men inte gråter jag för de ;)

   
skillsen dära ^^


soft dag idag, imorse gjorde jag bort ett data prov sedan så drog jag och Emma till stan för att käka lite lunch, hade lång håla, efter det så har vi suttit ute och observerat Alf och Poker.. ja dom var väll lite mer aktiva nu än sist. 

några låt som spelas i mina hörlurar:
Chris Brown - Forever
Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous
Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It

ha de bra! // Ida