AtasteofWinter.

Ledig igen

Kategori: Allmänt

Jobbat 7-16 idag och My har vart på dagis. Hon var verkligen sugen att fara på dagis imorse för när hon ätit frukosten så tog hon på sig mössan och ryggsäcken. Dagen har gått fort och imorgon så är jag ledig. Vi ska följa mormor och morfar till Skeå, mazdan ska in på verkstan också ska vi passa på att fara på några affärer medans vi väntar. Jag och My kör egen bil så vi kan åka runt i skellefteå. Det är en del grejer som vi ska köpa till stugan för att lösa lite problem med utrymme. Också ska vi byta ut tv fästet mot ett fast fäste för det vi har just nu som inte är fast är inte anpassat för mor och fars gamla platt tv. Alldeles för tung så man har bara väntat att Tv:n har trillat ner när man kommer dit. Men inte än i alla fall, men sned som fan är den så de blir nog fint!

Snart så håller vi på att vara klara med Tv rummet i stugan, egentligen så är det bara ett litet vitrinskåp som jag ska måla som ska upp. Sen kanske lite prydnader så det blir mysigt. Fast iofs blir man väl aldrig färdig, man kommer på saker eftersom som man kan ändra/fixa.
Tror jag ska ta och mysa ner mig i sängen så man inte är så trött imorgon. go natt!

Det börjar ljusna

Kategori: Allmänt

Igår när Niila slutat jobba så packade vi oss i bilen för en tripp till stugan. Spelar ju egentligen ingen roll om My är sjuk hemma eller här. Imorse vaknade hon vid sju, själv var jag väldigt trött men vad ska man göra när lillan vill göra morgon, bara att slita sig upp ur sängen. Idag så har febern sjunkit och hon är snart frisk. Men fick se imorse att hon har fått röda prickar i ansiktet. Googlade lite om vaccinering och det stod att efter vaccinationen så kan man få sjukdomssympton av sjukdomarna man vaccineras för och det verkar som det kan vara det. Har det blivit värre imorgon ringer jag upp på sjukan.
 
Idag har vi hunnit en hel del fix här på stugan. Börjat sätta upp utelampa vid ytterdörren, en plåt vid ett fönster, slipa en kökssoffa och grävt upp potatis. På eftermiddag tog vi det mest lugnt och nu ska några av oss gå ner till bastun. Skönt!  Ha en trevlig lördag allihopa. 

ljung

Kategori: Allmänt

Lillan är fortfarande sjuk och idag var det min tur att vara hemma. Har ringt på sjukan och dom sa att det förmodligen är det en vanlig förkylning så vi behövde inte fara upp dit. Det vi ska göra är att dämpa symptomen. Dvs se till att hon dricker, dämpa febern och vila. Håller tummarna att det går över snart!! 
 
Medans hon sover har jag satt lite ljung i blomlådorna. Nu är det höstfint!