AtasteofWinter.

So it begins

Kategori: vardag

Onsdag eftermiddag åkte jag, mor och barnen till Bergnäs. Så himla skönt med långhelg! Pappa kom när han slutat jobba. Vi städade in oss i stugan och tog det mest lugnt. Torsdag morgon så kom Niila. Vi satte upp vår hundgård som vi hade i Renträsk. Blev superbra. Illu är väl inte den nöjdaste men Nasti verkar trivas bra. Dom behöver ju inte vara där hela tiden men vi har dom där när vi inte själva är ute. När vi är ute så får dom vara lös. Nasti har blivit mycket lydigare efter hon löpte. Underbart! Vet dock inte om hon far om det går förbi en hund då det aldrig gjort det. Men de lär väl visa sig. 
 
Vi har rivit allt i köket och Niila och pappa har börjat skotta ut jord under golvet. Nu jävlar händer det! Det som är lite tragiskt är att vi har bara ett rum att vistas i. Tur det är sommar och att man kan vara ute mycket. 
Jag och mamma flyttade på rabarberna för där dom var ska det grävas. Vi har även hunnit mysa och bara må. 
 
 

Sommar å sol

Kategori: vardag

Äntligen så har vi fått lite värme. Haft en underbar helg i Vuotner. Vi har klyvt upp all ved som vi hade kapat förra sommaren och det blev en ordentlig hög. Nu ska det få torka och sen in i ved förrådet. Vi har ätit lunch och middag ute, grillat såklart! Helt underbart. My har kört den stora traktorn helt själv. Snacka om duktig och stolt tjej!
 
 
 
Bo verkar inte så förtjust i det varmare vädret. Han har börjat sova så dåligt på dagarna. Helt plötsligt klar vaken men vill inte ligga själv utan ska bäras. Kan ju också bero på hans hosta. Har fått en inhalator som vi ger han två gånger per dag och det har blivit mycket bättre med den. Hoppas bara att det går över snart! 
 
I söndags hann vi även kratta lite här hemma så nu har vi gjort bort lite mer än hälften. Värsta kvar är nog Jordgubbs landet då grannarna har ett träd med jättelånga barr som hamnar där. Men de hinner vi nog fixa till helgen om jag inte hunnit klart i veckan. 
 
Idag har de vart lika fint väder. Gick en promenad efter My lämnats på dagis och Bo ätit. Solat, krattat och kört cross trainer. När My kom hem igen så var vi ute ännu mera. Först ute på gården och sen gick vi till lekparken där hon åkte rutschkana och gungade. 
Bjöd Emma på middag och sen färgade hon mitt hår. Mamma passade barnen och sen stannade hon kvar ett tag och vi såg tv. Fullt upp hela dagen men en härlig dag. 
 
 

Yiipie

Kategori: vardag

Niila är påväg hem nu!! Ska bli så kul att se Mys reaktion då hon tror att han kommer hem imorgon. 😙