AtasteofWinter.

saker löset sig

Kategori: vardag

Känns som att det börjar blåsa medvind för oss nu. Båda har jobb och det tycker jag är jätteviktigt! Nu har vi levt snålt länge då jag vart mammaledig och Niila har hållt på att byta jobb (som vanligt..) så ekonomin har påverkats. Nu jäklar ska vi tillbaka på banan igen och förhoppningsvis ska man kunna unna sig saker nån gång då och då. Och hitta på roliga saker med barnen!
 
Igår blev min sista dag då Bo har fått feber under natten, han har hostat så mycket så att han kräkts också, stackarn! Men kan ju på ett sätt vara bra att det bryter ut för då kanske han slipper det snart. Han har ju varit halv dålig ett tag. Känns i alla fall supertråkigt att inte få jobba min sista dag på dollar! Tack vare min mamma fick jag i alla fall åka och bjuda på tårta på fikat i alla fall. Nästa vecka ska vi alla kollegor gå ut och äta. Mums! 
 
Imorgon åker jag, mor och barnen till Bergnäs! Skönt att få komma till stugan igen å bara mysa och ladda energi för en spännande vecka nästa vecka. 

Fjälls

Kategori: vardag

Haft en underbar helg i Niilas stuga. Skoterkörning, pimpling, god mat och bara tagit det lugnt. Känns som det nog kan vara sista skoter helgen. Nästa år ska vi se till att det blir fler helger i stugan. 
 
Har hunnit få ett nytt jobb sen sist! Har nu endast två dagar kvar på dollar, imorgon och torsdag. Känns skönt men samtidigt jättejobbigt! Vi är ju verkligen ett toppengäng och jag trivs så himla bra just nu. Känns i alla fall superkul att byta bana och prova på ett nytt jobb och en fördel är att jag slipper jobba helg. 
 
Idag är vi lediga och tar det mest lugnt då Bo är förkyld. Niila har hunnit äta lunch hemma, han var väl här i två timmar så jag hann gå en promenad med hundarna och handla mat. Nu har han åkt igen, My ville att han skulle stanna så jag gissar att det var lite extra jobbigt att åka idag.