AtasteofWinter.

en trevlig resa

Kategori: Allmänt

Ja det hade vi verkligen! Många mil blev det men det var det värt. Vi åkte i tisdags och kom fram på campingen onsdag kväll, det blev en tidig kväll för torsdagen spenderade vi på ullared. Guud vilken stor affär! ! Blev att shoppa en hel del men mest till vår underbara dotter. Det är så kul att shoppa till henne, är så mycket lättare än att hitta kläder åt sig själv det finns så mycket fint. Blev lite leksaker och badblöjor för i september ska vi på babysim. Ska bli spännande :) hon älskar att bada i alla fall. 
 
Fredagen var Niila och pappa på elmia och jag och mamma var och shoppa på ett stort köpcentrum som heter A6, massor med affärer till och med Ikea ;) 
Lördag så gick vi alla på mässan och kollade på nordic trophy. Väldigt snygga lastbilar och leva om det kunde dom också. När vi vart less städade vi till i husvagnen och begav oss hem, vi kom hem på söndag eftermiddag. 
 
 
 
Idag blev My 6 månader, fattar inte att tiden går så fort. Känns inte alls som att det var ett halvår sen vi äntligen fick träffa vår underbara dotter. Det är så roligt att se hur hon har utvecklats hela tiden dag för dag, nya läten, rör sig mer och mer och blir mer medveten. Hon är en riktig solstråle! 
 
 
Kommentera inlägget här: