AtasteofWinter.

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags for jag, mamma och My till Skellefteå och hämtade hem skotern som nu har fått en ny motor. Förhoppningsvis så ska den hålla ett tag! Det blev en snabbvisit i stan, käkade lite lunch, hämtade skotern och sen for vi hem igen. Vi fick skynda oss att laga mat och packa klart allt inför stugan. Vi kom till Bergnäs vid åtta, Pelletskaminen hade stannat men det var i alla fall 8 grader varmt i stugan, så vi eldade och packade in alla saker och det gick ganska fort så hade vi bra värme i stugan. Det märks att vedkaminen är ny och att vi också har en pelletskamin, det går väldigt fort att få det varmt. Riktigt bra investeringar. My hade svårt för att sova men till slut efter lite hjälp av pappa så somnade hon i sängen. Hon skulle banne mig inte sova! Men det är klart hon kommer säkert inte ihåg att hon sovit där tidigare + att det vart en konstig dag för henne, mest bilåkning.
 
Lördag så for vi ut och körde skoter. Hittade ett fint ställe att stanna på och käka lunch. My var på glatt humör och efter nån timma så begav vi oss hem igen. Mamma som körde polarisen dit valde att åka pulka med My så jag också skulle få köra lite skoter!! :) Märks att det var länge sen men det var sjukt kul! På kvällen kom Fredrik och Britt över, vi drack kaffe (inte jag), surrade och såg melodifestivalen. Trevligt var de!
 
Söndag var vi bara i stugan och dolade på. Hade en hel del att göra så dagen gick fort. Självklart hann man ju vara nervös framför Tv:n när man såg skidåkningen. Skönt med ett silver för damerna i alla fall!
 
My´s första skotertur detta år!
Kommentera inlägget här: